Live report: Slovak Poker Cup finále o €25,000!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live report: Slovak Poker Cup finále o €25,000!

Odoslaťod diamondsguru 21 Okt 2013 13:40

TomMolivan napísal:
diamondsguru napísal:ps.2
tommolivan=molcan=chalan v oranzovom tricku co sedel vedla mna?
Ak ano tak takto dodatocne lebo som nestihol ked si vypadol.Odlahlo mi trosku ked som ta uz nemal po lavej ruke lebo si bol jeden z mala,kt. vedel co robi a hral si to velmi pekne :poklona: skoda(pre teba) toho spotu ked si robil ten river bluff...o tom sme sa bavili.
takze len tak dalej urcite pride velka trefa lebo skill na to mas.
.

Yep, that would be me :)

Aj keď si slová cením, som úprimne zmätený z čoho vychádzajú, pretože sme dokopy spolu hrali asi 2,5 hodiny a jediné dve veľké ruky, ktoré si spomínam, že si ma mal možnosť v nich vidieť sú.... náázvime to dosť otázne, či boli úplne okay :D

...aj z prveho dna si pamatam nieco a nie len proti mne a vo fielde,kt. tam bol to nie je az take tazke poznat kto tomu rozumie a kto vie len pravidla ;)

Za tento príspevok od diamondsguru poďakovali :
lacored
diamondsguru

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 9 krát/10 krát

Odoslaťod palo1973 21 Okt 2013 14:48

miro je ako rytmus ma vela fans ale aj hejterov,ja som aj fan aj hejter ;)
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod TomMolivan 21 Okt 2013 14:48

snáď niekto natočí nejaký diss

Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali :
cherokee
Obrázok používateľa
TomMolivan

Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Magnus 21 Okt 2013 16:49

Neda mi neopytat sa, ak v trojici tak dominujes chipmi, bol az tak vyhodny ten split pre teba? Skor bol jasne vyhodny pre shorta (teda nerozumiem poznamke: "split po chvilke vahania presiel").
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod sklucis 21 Okt 2013 18:35

Magnus napísal:Neda mi neopytat sa, ak v trojici tak dominujes chipmi, bol az tak vyhodny ten split pre teba? Skor bol jasne vyhodny pre shorta (teda nerozumiem poznamke: "split po chvilke vahania presiel").

short nevahal s peniazmi, vahanie bolo len ci sa bude dohravat o pohar. . . Miro vahanie zrusil ked pohar odcenil na dalsich 260€, ktore chce pre seba za dohravanie
sklucis

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 47 krát/21 krát

Odoslaťod diamondsguru 21 Okt 2013 20:48

palo1973 napísal:miro je ako rytmus ma vela fans ale aj hejterov,ja som aj fan aj hejter ;)

...to ti dik Palo...vybavime si to osobne v Badene :ROFL:
diamondsguru

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 9 krát/10 krát

Odoslaťod Ceasears 23 Okt 2013 17:22

Neda mi nespytat,občas mi to vrta v hlave :) Tomas : Myslíš,že ta veľká hra s Mirom bola správna z Tvojej strany ? ( Nechcem rrozoberať ci bola Mirova hra spravna,ci je ok callovat 3bet OOP,ale ma postflop edge,takže asi ok :) ),Myslis že po bete na flope si mal FE? ,alebo si value betoval :)Neni lepšia lajna Cbetnut a cheknut turn Keď sme IP...Na rivri môžme prípadný lead callnut aj s Ahigh...

Dik za prípadnú odpoveď ;) :dzejkej:

PS: Samozrejme Gratz Mirec k víťazstvu :poklona:
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod TomMolivan 23 Okt 2013 22:06

Turn bet je podľa mňa nutný ak si myslíme/chceme vyfoldovať lepšie A-his a pocket páry, čo na jeden bet nikdy nevyfoldujeme t.j. ak nechceme betovať turn, tak nemá ani moc zmysel betovať flop.

River bet odomňa bol asi príliš veľký optimizmus. Na turne sa zdalo, že Miro dosť dlho rozmýšľa či to callne, veril som, že ešte jeden value-ish bet by mohol zabrať - musel by bez histórie predpokladať, že idem na super dry Q5542 boarde 3 barrely s úplnym airom.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!