Dnešná súťažna otázka je skôr vedomostná, aj keď otázka je veľmi jednoduchá. Ktorý hráč získal najviac náramkov z WSOP? Ale aby to zas nebolo o jednom mene, kľudne napíšte aj čo si myslíte o jeho hre a vystupovaní. Žrebovať budeme dnes okolo 16:30. Dnes hráme o €22 vstupenku na €2,200 GTD.
Súťaž s Concord Card Clubom (sobota)
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Súťaž s Concord Card Clubom (sobota)
Diskusia ku krátkej správe: Súťaž s Concord Card Clubom (sobota)
Dnešná súťažna otázka je skôr vedomostná, aj keď otázka je veľmi jednoduchá. Ktorý hráč získal najviac náramkov z WSOP? Ale aby to zas nebolo o jednom mene, kľudne napíšte aj čo si myslíte o jeho hre a vystupovaní. Žrebovať budeme dnes okolo 16:30. Dnes hráme o €22 vstupenku na €2,200 GTD.
-
admin - Príspevky: 22455
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: Súťaž s Concord Card Clubom (sobota)
Phil Hellmuth, Jr.
Jeho správanie neviem objektívne posúdiť,nehral som s ním Ale každý ma nejaký image..
Jeho správanie neviem objektívne posúdiť,nehral som s ním Ale každý ma nejaký image..
-
Ceasears - Príspevky: 323
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 39 krát/52 krát
najviac má Phil Hellmuth Jr. - zatial 13 náramkov
najlepšie sa mi páčia súboje : Hellmuth vs Tony G
najlepšie sa mi páčia súboje : Hellmuth vs Tony G
- swain
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 57 krát/30 krát
Phil Hellmuth
je to pripad
je to pripad
- edi
- Založený: Dec 2012
- Poďakoval/li: 3 krát/6 krát
Phil Hellmuth, Jr.
Najlepsi hrac sveta!
Najlepsi hrac sveta!
- Adam_OxO_G
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 6 krát/11 krát
Phil Hellmuth
zaujimavy hrac, aspon sa clovek pri pozerani na nho nenudi.. ale jeho herecke etudy sa mi velmi nepacia
zaujimavy hrac, aspon sa clovek pri pozerani na nho nenudi.. ale jeho herecke etudy sa mi velmi nepacia
- pashtyx
- Založený: Jún 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/2 krát
Phil Helmuth, vela ludi nanho nadava a hovori ze nehra moderny poker ale vysledky ma uz 20 rokov takze je fakt dobry...
- imperator230
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Phil Hellmuth
nepáči sa mi jeho vystupovanie, ale videl som horšie na turnajoch so smiešnymi BI...
okrem toho jeho náramky sú čisto z NLHE turnajov myslím, čo hovorí o kvalitnom skille...
nepáči sa mi jeho vystupovanie, ale videl som horšie na turnajoch so smiešnymi BI...
okrem toho jeho náramky sú čisto z NLHE turnajov myslím, čo hovorí o kvalitnom skille...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Phil Hellmuth. Neviem, nezvyknem to riesit...
- lunochod99
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 6 krát/0 krát
Phil Hellmuth Jr. Skvelý hráč už horšie je na tom s vystupovaním, niekedy mu jeho egoprekáža pri hre a ľahko sa dostáva do tiltu a robí. Jeho čítanie hry je ale obdivuhodné a celkovo je vynikajúci keď nie je v tilte samozrejme.
- milco18
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.