Exkluzívny rozhovor s členom P****Stars Pro Teamu, Dagom Pal

Diskusia k herni P****Stars

Exkluzívny rozhovor s členom P****Stars Pro Teamu, Dagom Pal

Odoslaťod admin 28 Okt 2013 11:53

Diskusia k článku: Exkluzívny rozhovor s členom P****Stars Pro Teamu, Dagom Palovičom!

Pred 10 dňami sa v Golden Vegas uskutočnil turnaj, ktorý niesol názov podľa novej knižky Daga Paloviča "Karmínový dvojdolár". Turnaja sa zúčastnil aj samotný autor, člen P****Stars Pro Teamu. Pri tejto príležitosti sme ho vyspovedali. Dag nám prezradil čo v najbližších mesiacoch chystá, načrtol prípadný propbet s Mártym počas EPT Praha, rozhovoril sa aj o novej knihe, a tiež prezradil veci zo svojho súkromia.

Ahoj Dag,

O Tvojej pokerovej kariére už snáď všetci vedia, tak začnem rozhovor práve o dnešnej udalosti. Dnes sa v Tvojom domovskom klube Golden Vegas koná špeciálny turnaj pri príležitosti vydania Tvojej novej knihy "Karmínový dvojdolár". Čo Ťa viedlo k napísaniu knihy, ktorá nie je z prostredia pokeru?
Ja som vždy inklinoval k písaniu. Mojej pokerovej knižky sa predalo zatiaľ vyše 2,900 kusov, pričom 3,000 kusov u nás je bestseller a toto ma motivovalo. Tak som si povedal, že napíšem knižku, ktorá bude mať podstatne väčšiu cieľovku a Karmínový dvojdolár je na svete. Ako sa mi to podarilo, si môže už zodpovedať každý sám.

O čom vlastne kniha je?
Karmínový dvojdolár je detektívny príbeh o živote, vzťahoch, korupcii, systéme, radostiach, starostiach. Je v nej dostatok sexu. Rád by som pozornosť čitateľa obrátil na problémy dnešnej doby, ktoré riešim v knižke podlinkovo, ale kto tie témy bude chcieť vidieť a bude...

Celý článok => Exkluzívny rozhovor s členom P****Stars Pro Teamu, Dagom Palovičom!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!