Prinášame vám ďalší rozhovor so skvelým pokrovým hráčom. Maťo tohto roku toho už potriafal viac ako dosť. No nielen o tom a svojich pokrových začiatkoch nám prezradil v rozhovore. Rozrozprával sa aj o tom, ako vidí súčasný Slovenský poker, ale tiež aj ako dopadla nedávna dovolenka v Thajsku a čo sa na nej prihodilo ´suddenovi´.
Ahoj Maťo,
Teba hráčom netreba snáď ani predstavovať. Napriek tomu skús tak zbežne o sebe prezradiť základné informácie. Vek a čomu sa okrem pokru venuješ?
Čau Palo. Mám 29 rokov a pochádzam z Prievidze. Momentálne sa okrem pokru nevenujem ničomu.
Prednedávnom sme na stránku dali Tvoj profil, kde sme o Tebe dosť popísali. Ale lepšie je to počuť priamo od Teba. Ako si s pokrom začínal?
Od malička som hrával rôzne kartové hry v podstate. V tom období som sa naučil hrať poker s 5 kartami. S holdemom som sa prvý krát stretol niekedy pred 6-7 rokmi keď bratranec zistil, že existuje niečo ako online poker :). Najprv som hrával iba sporadicky pre zábavu. Postupne som začal hrávať aj live a začal sa o hru zaujímať čoraz viac.
Čo Ti v pokri najviac dalo? Študovanie, resp. mal si coacha? Viem že si sledoval grinderov na nate, aj to Ťa určite posunulo vpred....
...
Celý článok => Exkluzívny rozhovor s Maťom ´kingroler´ Mečiarom