Ahojte!
Nemám velmi skúsenosti s bonusmi, tak sa pre istotu chcem opýtať:
Čerpám teraz first time deposit bonus, pričom mám vyčerpaný prvý stab (to jest 10%), a herňa mi ponúkla nový bonus k tomu PLAY10, ktorý stačí aktivovať bez depositu.
Keď si aktivujem tento PLAY10 bonus neprídem tým o first time deposit bonus, hej?
Čiže otázka, je či môžem mať dva rozdielne bonusy súčasne aktivované?
LOL, viem že je to lama otázka, ale moja english je otrasná tak support nebudem radšej otravovať .
Otázka k aktiváciu nového bonusu
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: Otázka k aktiváciu nového bonusu
ked som hral na party sieti, tak sa dalo akceptovat bonus a prepinat si medzi nimi podla potreby...
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Re: Otázka k aktiváciu nového bonusu
Standardne by to malo byt tak, ze tento novy bonus si sice mozes aktivovat aj teraz, ale zacnes ho "cistit" az po tom ako vycistis ten predchadzajuci bonus. First deposit bonus sa ti nezrusi (aspon som o tom este nikdy v zivote nepocul).
Mozes sem skopirovat podmienky toho noveho bonusu v anglictine, skusim tam najst presne podmienky, bez nich sa totiz neda nic povedat s urcitostou...
//edit: tak ako pise nabokow to dava tiez zmysel
Mozes sem skopirovat podmienky toho noveho bonusu v anglictine, skusim tam najst presne podmienky, bez nich sa totiz neda nic povedat s urcitostou...
//edit: tak ako pise nabokow to dava tiez zmysel
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.