Neteller : closed account

Príspevky zo starej diskusie

Neteller : closed account

Odoslaťod allsam 15 Apr 2007 08:23

Stalo sa Vam uz ze Vam zatvorili account na neteller, iba tak z nicoho nic ? Mne ano : Na ucte som mal zle napisane meno (nie Jozef ale Joyef) co sa nedalo nijak zmenit tak som si vytvoril novy account uz so spravnym menom avsak okamzite mi boli obidva accounty zablokovane.Pisal som na support a chcu odo mna kopie pasu obcianskeho vodicaka, uctu za dom a vypis z banky a ze mi potom ucet obnovia :(
allsam

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Tato

Odoslaťod 1zart1 15 Apr 2007 08:45

sluzba je pristupna aj Slovakom? Niekto tu pisal, ze nie!!
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

NETELLER KURVY NAJVACSIE !!!

Odoslaťod Jozo 15 Apr 2007 09:32

Sluzba neni pristupna slovakom. A slovaci mozu byt radi ze neni pristupna. Pretoze Neteller su kurvy. Mne zablokovali $200 len kvoli tomu ze som sa nedavno pripojil na svoj ucet nie z USA ako vzdy, ale z Europy. NETELLER NEPOUZIVAT!!!
Jozo

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

...

Odoslaťod keso26 15 Apr 2007 11:48

tiez som si chcel pred nejakym casom zalozit ucet na Neteller,ale ze Slovakia is not serviced, tak som tam pisal na on-line support, ze preco je to tak a ci nemaju nejaku info, ze by sa to malo zmenit, (nerozumel som preco nas priradili ku krajinam ako Afganistan, Albansko, Alzirsko, Armensko, Azerbajdzan a tak dalej) a ich cela podpora bola, ze sorry at this time is not possible to open an acount for the Slovak republic customers, because the coutry is currently not serviced....alebo nieco podobne.
Tak som sa podakoval, zazelal prijemny den a zalozil ucet v Moneybookers, co som velmi rad, pretoze som s nimi doteraz nemal ziadny problem a maju aj perfektny support.Ked som raz nieco dost dolezite potreboval, tak mi dost pomohli a mali so mnou neskutocne vela trpezlivosti, zasypaval som ich denno denne asi tyzden milion otazkami.
A co sa tyka zavretia uctu, to iste by asi spravili aj v MB, pretoze tam tiez moze byt na jednu osobu otvoreny len jeden ucet.Mne tiez zavreli stary v SKK a potom otvorili novy v EUR.Ale som s nimi nadmieru spokojny....zatial, dufam, ze mi nieco nevyvedu :)
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!