Decembrová PokerPortal freeroll liga na U***et o €951

Diskusia k herni U***et poker

Decembrová PokerPortal freeroll liga na U***et o €951

Odoslaťod admin 30 Nov 2013 13:00

Diskusia k článku: Decembrová PokerPortal freeroll liga na U***et o €951

Pokrové začiatky a prvotné budovanie bankrollu vedia byť ťažké. S PokerPortalom vám to však pôjde určite lepšie! Potrebné vedomosti môžete získať v našej poker škole a peniaze na hru a tréning vám v decembri okrem už prebiehajúcej freeroll ligy v herni DOXXbet prinesie aj freeroll liga pre návštevníkov PokerPortalu v herni U***et. Tento mesiac v nej na vás čakajú finančné ceny a vstupenky do turnajov v celkovej hodnote až €951!

Na svoje pokrové začiatky potrebuje každý hráč peniaze, aby ich mohol množiť. K tomu, aby to dopadlo úspešne však treba aj vhodnú dávku tréningu, a preto si môžete na U***et zahrať freeroll každý pondelok, utorok, stredu a štvrtok. Turnaje sú freezouty len pre SK/CZ hráčov, chránené heslom a začínajú vždy o 19:30 s late registration 1 hodinu pre oneskorencov. Heslo zverejníme vždy v deň konania turnaja na našej stránke v časti Online turnaje/PokerPortal Freerolly a turnaje.

Ligové turnaje nájdete v herni U***et v záložke...

Celý článok => Decembrová PokerPortal freeroll liga na U***et o €951
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Decembrová PokerPortal freeroll liga na U***et o €951

Odoslaťod Miyako 30 Nov 2013 22:47

Konečne opäť niečo na U***et. Síce tieto vaše "ligy" moc neschvaĺujem (hlavne to, ako napíšete, že liga o 951€, ale ak si to reálne človek rozpočíta, tak je to len o pár eur.), ale rozhodne sa aspoň pár krát zúčastním...
Miyako

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod Stanley VII 02 Dec 2013 22:55

Miyako napísal:hlavne to, ako napíšete, že liga o 951€

Jeden hráč síce veľmi vysokú sumu vyhrať nemôže, no môže si vybudovať svoj začiatočný bankroll a práve to je cieľom tejto ligy - rozdeliť túto sumu tak, aby pomohla vybudovať bankroll čo najväčšiemu počtu hráčov a pomohla im naštartovať sa. Presne na to slúži každé €1 z €951, ktoré na hráčov tento mesiac čakajú a držím palce, aby časť z nich skončila aj na tvojom účte :gl:

Prvý decembrový ligový turnaj je za nami, najlepšie v ňom obstáli norbi1971 a AlexKiss, ktorí skončili v TOP2 a na oboch v prípade vkladu aspoň €20 na U***et do budúceho pondelka (9.12.) čakajú 4 €5.5 turnajové vstupenky navyše, obaja teda môžu získať po €22 :good: Po vklade mi stačí napísať na stanley@pokerportal.sk a požiadam U***et o pripísanie vašich vstupeniek :)

Kompletné výsledky po dnešnom turnaji sú tu: http://www.pokerportal.info/poker-liga/un ... e-poradie/

Po každom turnaji je možné pozrieť si výsledky buď kliknutím na odkaz na homepage, ktorý je v pravom stĺpci pod krátkymi správami a zoznamom najbližších PokerPortal turnajov, alebo cez menu v Online turnaje/PokerPortal ligy

A kto ešte nehral a chcel by ale nemá na U***et účet, nie je nič ľahšie ako si ho založiť cez odkaz, ktorý nájdete v recenzii tu: http://www.pokerportal.info/poker-herna/178/U***et-poker/
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod AlfaZz 02 Dec 2013 23:30

Už dlho som nehral žiaden turnaj o body do rebríčka, tak som dnes regol a skončil som druhý :oops: ... asi by som to mal hrávať častejšie ;) :lol2:
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Odoslaťod Stanley VII 03 Dec 2013 23:06

V dnešnom boji obstáli spomedzi 89 hráčov najlepšie wanzus a 5may15, ktorí majú možnosť získať po €22 v turnajových vstupenkách do budúceho utorka 10.12. :good:

AlfaZz napísal:Už dlho som nehral žiaden turnaj o body do rebríčka, tak som dnes regol a skončil som druhý :oops: ... asi by som to mal hrávať častejšie ;) :lol2:

Dnes to bolo kúsok horšie, body sú aj za 18-tku, ale včera to bolo lepšie :pokerface: Nešli karty, alebo išli niekomu inému až príliš? :D
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod AlfaZz 04 Dec 2013 08:51

Stanley VII napísal:V dnešnom boji obstáli spomedzi 89 hráčov najlepšie wanzus a 5may15, ktorí majú možnosť získať po €22 v turnajových vstupenkách do budúceho utorka 10.12. :good:

AlfaZz napísal:Už dlho som nehral žiaden turnaj o body do rebríčka, tak som dnes regol a skončil som druhý :oops: ... asi by som to mal hrávať častejšie ;) :lol2:

Dnes to bolo kúsok horšie, body sú aj za 18-tku, ale včera to bolo lepšie :pokerface: Nešli karty, alebo išli niekomu inému až príliš? :D

:D to, že som bol 18-ty, bol skôr zázrak .. totálny card dead .. už dlho som nehral tak zodpovednú hru vo freerolle ;)
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Odoslaťod 6vamp6 04 Dec 2013 12:09

Stanley,v rebricku mi pooprav nick ,dakujem :)
6vamp6

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 52 krát/1 krát

Odoslaťod stuli 04 Dec 2013 22:20

Hral som dnes tuto ligu skoncil som s Mirrekom v heads upe a pak mi vypadol internet ked sa mi to podarilo znova zpojazdnit turnaj uz bol skonceny a ja vobec neviem nic o vysledku ani nic podobne na U***et som pisal tam mi neodpisali.
je mi jasne ze som skoncil druhy kedze som nevedel hrať!!!
nejake info ???
dakujem
stuli

Založený: Aug 2013
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod Stanley VII 04 Dec 2013 23:38

6vamp6 napísal:Stanley,v rebricku mi pooprav nick ,dakujem :)

Opravené :)

stuli napísal:Hral som dnes tuto ligu skoncil som s Mirrekom v heads upe a pak mi vypadol internet ked sa mi to podarilo znova zpojazdnit turnaj uz bol skonceny a ja vobec neviem nic o vysledku ani nic podobne na U***et som pisal tam mi neodpisali.
je mi jasne ze som skoncil druhy kedze som nevedel hrať!!!
nejake info ???
dakujem

Veľa info navyše sa ti k tomu, čo si sám napísal, povedať už nedá. So sit out hráčom sa prehráva ťažko a Mirrek to za uľahčenej situácie dotiahol do víťazného konca. Aj 24 bodov za druhé miesto je však pekný výkon. Držím palce, aby nabudúce už pripojenie nerobilo šarapatu, aby to už mohlo byť to prvé za plný počet :gl:

Keďže si ale skončil v TOP2 aj pri tejto smole, možnosť získať 22e vstupenky navyše k vkladu do budúcej stredy pre teba aj Mirreka samozrejme platí :) Kompletné výsledky z dnešného turnaja si môžeš pozrieť tu:

http://www.pokerportal.info/poker-liga/un ... e-liga-318

Je tam možné pozrieť si výsledky každého turnaja osobitne, stačí si ich prepínať v stĺpci naľavo.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod vasavedral 09 Dec 2013 11:00

Prosím, kde najdu heslo na dnešek ? Nebo ještě není? Herna U***et
vasavedral

Založený: Jan 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Ďalšia

Naspäť na Unibet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!