Koncoročná PokerPortal freeroll liga na DOXXbete o vyše $1,200
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Koncoročná PokerPortal freeroll liga na DOXXbete o vyše $1,2
Idem napisat na support herne mna nikto klamat nebude dnesny turnaj o 3 hracoch ty davaja si pomahali !!!!! Nebolo to vobec vidiet chlapci niieeeee vobec ihned to idem dat presetrit
- zpd55
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zdravim,
ja len takú prkotinu - včera (t.j. 10.12.) skončil na 6. mieste Lachyno69, aj v klientovi to tak stale mam..
ja len že som potom v tabulke 2krat..
dík
ja len takú prkotinu - včera (t.j. 10.12.) skončil na 6. mieste Lachyno69, aj v klientovi to tak stale mam..
ja len že som potom v tabulke 2krat..
dík
- Lachy69
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Dík za upozornenie, napravené
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
zdravim chcem iba upozorniť že v ligovej tabulke niesu napisane a ani pripočítane body z posledného turnaja ktory bol 19.12. možno o tom viete ale pišem to keby nahodou nie...
- samSI_621
- Založený: Aug 2013
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Dík za upozornenie, problém sa ale javí byť iba v nezobrazovaní výsledkov z turnaja z 19.12. v tabuľke aktuálneho poradia, lebo sa tam nezmestí pre vysoký počet turnajov tejto ligy - budeme to musieť nejako vymyslieť ako ich zobraziť všetky.
Body ale normálne počíta správne, môžeš skontrolovať napr. podľa prvého hráča murded, ktorý posl. turnaj vyhral. Označených má iba 11 turnajov, z ktorých sa počítajú body, aj keď sa má počítať 12 turnajov a v celkovom súčte má oproti označeným 11 turnajom 25 bodov navyše, takže sa mu počíta aj 12 turnaj - ten z 19.12.
To zobrazovanie sa ale pokúsime napraviť
Body ale normálne počíta správne, môžeš skontrolovať napr. podľa prvého hráča murded, ktorý posl. turnaj vyhral. Označených má iba 11 turnajov, z ktorých sa počítajú body, aj keď sa má počítať 12 turnajov a v celkovom súčte má oproti označeným 11 turnajom 25 bodov navyše, takže sa mu počíta aj 12 turnaj - ten z 19.12.
To zobrazovanie sa ale pokúsime napraviť
-
ano maš pravdu som si to neuvedomil body su započítane iba niesu zobrazené... ...a dik za info
- samSI_621
- Založený: Aug 2013
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Dnes je posledná šanca získať body do ligovej tabuľky (v súčte bodov v aktuálnej tabuľke sú započítané body zo vš. odohraných turnajov, aj keď sa zobrazujú iba do 18.12. - viac sa ich nezmestilo ale výsledky ďalších turnajov si môžete pozrieť oddelene pri výsledkoch jednotlivých turnajov).
všetkým
všetkým
-
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.