Získajte zadarmo vstupenky do satelitov na U***et Open Kodaň

Diskusia k herni U***et poker

Odoslaťod admin 19 Dec 2013 16:00

Diskusia k článku: Získajte zadarmo vstupenky do satelitov na U***et Open Kodaň

Dánska Kodaň privíta v budúcom roku U***et Open ako prvá a U***et vám prináša šancu vyhrať na túto skvelú pokrovú akciu balíček zadarmo. Chcete vyhrať cestu na U***et Open v hodnote €2,000? Stačí prisadnúť k tým správnym stolom a hrať.

Získajte 20 vernostných bodov (potrebujete len $2 rake) a získate vstup do €2 + €0.20 U***et Open rebuy satelitu úplne zadarmo. Vstupenku do tohoto turnaja dostanete hneď na ďalší deň, kedy ju musíte aj minúť, aby vám neprepadla.

Prebojujte sa potom ďalej všetkými stupňami satelitov a tešte sa z balíčka v hodnote €2,000, ktorý obsahuje: buy-in do hlavného turnaja (€1,000 + €100), €300 na cestovné náklady, ubytovanie na 4 noci v luxusnom 4* alebo 5* hoteli, raňajky a večeru. Stav vašich bodov môžete sledovať v záložke softvéru herne U***et PokerClub/Statements/Tier Loyalty Points, kde uvidíte body získané za určité obdobie.

Hrajte o svoj pokrový sen a choďte si zahrať do Kodane na hlavnom turnaji U***et Open. Okrem satelitov na U***et Open si môžete v herni U***et zahrať zadarmo aj ďalšie turnaje, ktoré organizujeme pre návštevníkov našej stránky - zapojte sa aj do našej U***et...

Celý článok =>
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Získajte zadarmo vstupenky do satelitov na U***et Open Kodaň

Odoslaťod zpd55 19 Dec 2013 22:37

stanley som ti pisal mail asi pred5 dnami ohladom druheho miesta a 4 5.5 eurovych vstupeniek na U***et .Skoncil som druhy a vlozil 20 eur a zatial ani odpoved ani tookeny .Moj mail anges@pobox.sk .pozri sa prosim na to dik
zpd55

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Stanley VII 19 Dec 2013 23:49

Kontroloval som si mail, mám tam od teba správu 16.12 . a odpísal som ti 17.12., neprišla ti moja odpoveď (cca o 2 hodiny, obe správy boli blízko polnoci)? Alebo si písal potom ešte nejaký iný mail?

Tie vstupenky sú teraz na U***et všetky spomalené, majú tam kadejako dovolenky, ale dnes bol manažér v práci a odpisoval mi aj ohľadom vstupeniek, čo boli za vianočné turnaje, tie by vraj mali pripísať zajtra alebo v pondelok, tak dúfam, že pripíšu aj tie tvoje. 24. - 5. januára potom majú zase dovolenku, tak dúfam, že to vybavia ešte do 24. Keby ti náhodou do 23. večer stále neprišli, tak mi znova napíš mail, aby som im to pripomenul, potom už asi ale prídu až po 5. januári. V každom prípade ich ale dostaneš. Keby to bolo celé v mojich rukách, mal by si ich samozrejme už dávno, ale nie je to celé bohužiaľ na mne a musí to prejsť cez viac ľudí...
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod zpd55 20 Dec 2013 14:11

mail mi neprisiel :) ale nevadi hlavne ze tie vstupky budu . Dik :)
zpd55

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Naspäť na Unibet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!