Goin' pro by Scarmaker
Re: Goin' pro by Scarmaker
Pridávam ešte stručné zhrnutie MTTs, ktorým som sa tiež opäť začal venovať v podstate až v druhej polovici roka, ale nie nejak výrazne, skôr pre oživenie a nejaký ten thrill z deep runu and stuff. Mám teraz trošku takú dilemu ohľadne tých turnajov, lebo... hrávam prakticky len turbá kedže kratšie sessions a tie sú dosť o pre-flop ranges najmä, takže sa jednak necítim na tie higher buy-ins, kedže tam to majú rozhodne regovia lepšie zvládnuté než ja, ale zároveň nemám veľmi motiváciu hrať tie menšie, keď musím trafiť FT aby som občas vykryl stratu z cash game session.
Anyway, čo stojí za zmienku, tak trafil som 6. miesto v Bigu $55 zase nejak $3,5k, potom nasledoval nepekný cca 1,5-mesačný losing stretch, kde som snáď nemal deep run, ale potom posledný mesiac som runovali zase naopak skvelo a potriafal viacero menších vecí a FT vrátne výhry $23,5 HT za $1,500
Graphhhhh:
Anyway, čo stojí za zmienku, tak trafil som 6. miesto v Bigu $55 zase nejak $3,5k, potom nasledoval nepekný cca 1,5-mesačný losing stretch, kde som snáď nemal deep run, ale potom posledný mesiac som runovali zase naopak skvelo a potriafal viacero menších vecí a FT vrátne výhry $23,5 HT za $1,500
Graphhhhh:
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
No načo zase blogujem, keď aj tak nikto nič nepíše? Screw you
-
Graf mi nejako nejde...
Pozeral som tú ruku s 8cJc, môžeš ku nej napísať aj nejaké myšlienky, na čo si myslel? Lebo tam si musel vedieť, že to inak ako blufom nedáš, minimálne po flope
Pozeral som tú ruku s 8cJc, môžeš ku nej napísať aj nejaké myšlienky, na čo si myslel? Lebo tam si musel vedieť, že to inak ako blufom nedáš, minimálne po flope
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Graf mne ide okay, weird.
Už som si myslel, že handa ostane bez odozvy
Keď raisne takýto flop vo 4b pote, tak nepredpokladám, že má vôbec nejakú value range.
Turn je otázny... pointa bola v tom, že aj keby som turn shovol, tak dostáva dobré odds na to, aby to callol ak má nejakú equity (FD/SD). Dávam síce free card, ale ako hovorím - draw callne turn tak či tak, čiže je jedno, či ju callne na môj turn shove alebo shovne sám river. Ak na rivri spáruje niečo tak to by nemalo hrať úlohu - čokoľvek spáruje, tak by si villain mal uvedomiť, že nič horšie rozhodne nebudem valuebetovať a predstava že v tomto spote bluffujem za 1/3 pot size left by z jeho pohľadu mala byť out of this world
River je však napriek tomu otázny tiež... aj keď som práve písal čo som písal, jedna vec je uvedomovať si ako vyzerá asi moja range keď tu betnem river small a druhá vec je foldnúť 2nd pair keď človek dostáva 6:1. Každopádne, aj keď si netrúfam odhadnúť, ako často tu má Kx, myslím si že časť z nich flop len callne a o moc viac než KQ/KJ ich asi v rangi mať ani nebude.
Už som si myslel, že handa ostane bez odozvy
Keď raisne takýto flop vo 4b pote, tak nepredpokladám, že má vôbec nejakú value range.
Turn je otázny... pointa bola v tom, že aj keby som turn shovol, tak dostáva dobré odds na to, aby to callol ak má nejakú equity (FD/SD). Dávam síce free card, ale ako hovorím - draw callne turn tak či tak, čiže je jedno, či ju callne na môj turn shove alebo shovne sám river. Ak na rivri spáruje niečo tak to by nemalo hrať úlohu - čokoľvek spáruje, tak by si villain mal uvedomiť, že nič horšie rozhodne nebudem valuebetovať a predstava že v tomto spote bluffujem za 1/3 pot size left by z jeho pohľadu mala byť out of this world
River je však napriek tomu otázny tiež... aj keď som práve písal čo som písal, jedna vec je uvedomovať si ako vyzerá asi moja range keď tu betnem river small a druhá vec je foldnúť 2nd pair keď človek dostáva 6:1. Každopádne, aj keď si netrúfam odhadnúť, ako často tu má Kx, myslím si že časť z nich flop len callne a o moc viac než KQ/KJ ich asi v rangi mať ani nebude.
-
TomMolivan napísal:Mám teraz trošku takú dilemu ohľadne tých turnajov, lebo... hrávam prakticky len turbá kedže kratšie sessions a tie sú dosť o pre-flop ranges najmä, takže sa jednak necítim na tie higher buy-ins, kedže tam to majú rozhodne regovia lepšie zvládnuté než ja, ale zároveň nemám veľmi motiváciu hrať tie menšie, keď musím trafiť FT aby som občas vykryl stratu z cash game session.
Ked chces hravat aj turnaje, nie je lepsie odohrat 1 vacsiu cisto MTT session napr. raz za tyzden, ktora sice bude trvat dlhsie, ale zase si mozes povyberat lepsie turnaje ?
Inak graf mi tiez zobrazuje normalne.
K tej hande... neviem ako vyzeraju tvoje 4bet range ani co to je za hraca, ale ak 4betujes J8s CO vs BB tak tak imo toho budes 4betovat trochu moc a 3betovacie range z BB vs CO zase nebyvaju az tak superwide. Postflop som tiez mal vo zvyku casto fightovat/spewnut v takychto spotoch, kde mi raise nedaval moc zmysel, ale zase nejake mega uspesne to vacsinou nebolo a ludia dokazu prekvapit s roznymi necakanymi value handami v takych spotoch (tiez nikde nie je napisane, ze tam nemoze raisnut obcas AQ, s ktorym prehra stack proti lepsim anyway). Teraz to riesim skor tak, ze ked mam uplny bottom svojej range ako v tomto pripade tak to proste s kludnym svedomim foldnem a viem, ze ma tym nemoze exploitovat.
- Za tento príspevok od sudden poďakovali :
- TomMolivan
-
sudden - Príspevky: 1001
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Ja už ho vidím normálne tiež, asi mi blblo pripojenie. Skúšal si takéto lines viackrát? Dajú sa ti z databázy vyfiltrovať nejaké podobné situácie?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Tiež sa prikláňam k Suddenovi. Je pekné vyhrať takýto pot a pobúchať si po hrudi, ale nerobil by som to voči unknownom s bottom range. Ľudia hrajú príliš random tieto 4bet poty..Ja som bol v presne rovnakom spote na Khi boarde superdry mi toto spravili s AK (a teraz pociťuje bolesť, keď callne cbet v 4bet pote OOP )
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
treba vymyslat somariny inak to nie je zabava
- Za tento príspevok od yegon poďakovali :
- TomMolivan
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
sudden napísal:e ak 4betujes J8s CO vs BB tak tak imo toho budes 4betovat trochu moc
áno, budem tu toho 4betovať moc ...dokým mi villain nedá vedieť, že už tým neprintujem peniaze
sudden napísal:Postflop som tiez mal vo zvyku casto fightovat/spewnut v takychto spotoch, kde mi raise nedaval moc zmysel, ale zase nejake mega uspesne to vacsinou nebolo a ludia dokazu prekvapit s roznymi necakanymi value handami v takych spotoch (tiez nikde nie je napisane, ze tam nemoze raisnut obcas AQ, s ktorym prehra stack proti lepsim anyway)
Neviem, zatiaľ mám skôr opačné skúsenosti, drvivá väčšina regov ktorých stretávam v x-bet potoch na dry boarcoch prakticky vždy nechávavillainov barreovať, keď majú... well, čokoľvek, čo môže vyhrať v šoudaune.
Nikde nie je napísané, že tam nemôže raisnúť AQ, ale pokiaľ ho to neuvidím spraviť, nebudem predpokladať, že to robí
Stanley VII napísal:Skúšal si takéto lines viackrát? Dajú sa ti z databázy vyfiltrovať nejaké podobné situácie?
Veru neskúšal - databázu som síce nepozeral, ale nepamätám si asi jediný prípad, kedy by ma villain vo 4-bet pote x/raisoval na dry boarde.
Zeltzn napísal: Tiež sa prikláňam k Suddenovi. Je pekné vyhrať takýto pot a pobúchať si po hrudi, ale nerobil by som to voči unknownom s bottom range.
Ani ja by som to nerobil voči unknownom s bottom range
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.