Januárové PokerPortal freerolly na P****Stars s ligou o vecné ceny

Diskusia k herni P****Stars

Januárové PokerPortal freerolly na P****Stars s ligou o vecné ceny

Odoslaťod admin 04 Jan 2014 11:00

Diskusia k článku: Januárové PokerPortal freerolly na P****Stars s ligou o vecné ceny

Pondelkové freerolly s ligovou tabuľkou Pondelkové freerolly o $100 sú určené len hráčom, ktorí sa na P****Stars zaregistrovali cez odkaz na PokerPortal.sc a s výnimkou posledného turnaja v mesiaci majú naši hráči vstup do týchto turnajov úplne zdarma.

Posledný pondelkový freeroll pre PokerPortal hráčov si môžete zahrať za symbolický 1 FPP, ktorý na P****Stars ľahko získate za hru o reálne peniaze.

Zaregistrujte sa v herni P****Stars aj vy a zahrajte si každý mesiac o stovky dolárov a vecné ceny.
Ligová tabuľka Aj v januári môžete v ligovej tabuľke k našim pondelkovým freerollom zabojovať o vecné ceny – za každé umiestnenie v TOP 25 niektorého z pondelkových freerollov získate okrem finančnej odmeny aj body do tabuľky o P****Stars mikinu (veľkosť L) pre víťaza ligy. Hráč na druhom mieste získa P****Stars kľúčenku, antistresovú hviezdu, aby najbližšie bad beaty jeho myš prežila bez ujmy a tiež spätné zrkadlo na monitor, aby videl, keď za ním stojí manželka či frajerka a komentoval súperov radšej krajšími slovami :). Toto P****Stars spätné zrkadlo získa aj hráč na treťom a štvrtom mieste.

Za umiestnenie v TOP 25 v niektorom z pondelkových turnajov počas tohoto...

Celý článok => Januárové PokerPortal freerolly na P****Stars s ligou o vecné ceny
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Januárové PokerPortal freerolly na P****Stars s ligou o vecn

Odoslaťod hrac1001 05 Jan 2014 17:59

V pripade, ze nie som registrovany cez stranku pokerportal sa turnajov nemozem zucastnit?
hrac1001

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Stanley VII 06 Jan 2014 12:26

Turnajov hraných v pondelok bohužiaľ nie. Tie môžu hrať iba hráči s registráciou na P****Stars cez odkaz na PokerPortali. Môžeš hrať nedeľné turnaje, alebo sa zaregistrovať cez PokerPortal napríklad na Wi****m hill Poker, kde sa pravidelne už niekoľko mesiacov hrajú turnaje len pre PP hráčov o $500 mesačne.

Recenzia Wi****m hill: http://www.pokerportal.info/poker-herna/3 ... ill-poker/
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod queeckee 06 Jan 2014 19:02

zdravim. teraz som sa regol na PS, doteraz som hral na FT. ked sa chcem registrovat naise mi to "not permitted". da sa hrat dnes aj na novovytvorenom ucte ?
queeckee

Založený: Jan 2014
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod Stanley VII 06 Jan 2014 20:21

Ahoj, ak si sa registroval na P****Stars cez odkaz na PokerPortali (a je to tvoja prvá registrácia v tejto herni - viac je proti podmienkam PS), malo by ťa to do turnajov pustiť. Je možné, že registrácie tesne pred začiatkom turnaja už do daného turnaja nepustí, ale do ďalších turnajov by to ísť malo. Dôležité je, aby prebehla registrácia správne, niekedy sa bohužiaľ stáva, že registráciu pod PokerPortal nezaradí správne, aj keď to nie je časté.

My bohužiaľ nemáme ako skontrolovať, či tvoju registráciu zaradilo správne. Jediná možnosť je kontaktovať podporu P****Stars.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod gregjur 07 Jan 2014 20:24

Ahoj Stanley,mikina dorazila a kupodivu mi je.Díky :good:

Za tento príspevok od gregjur poďakovali :
Stanley VII
gregjur

Založený: Dec 2011
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Odoslaťod dvrabelova 09 Jan 2014 13:03

Už se na ní také těším, tento měsíc musí být moje :gl:
dvrabelova

Založený: Jan 2014
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Palo P.1955 13 Jan 2014 20:19

prečo nemam pristup na dnešny turnaj pokerportal SC 100 ?? ked som tu zaregistrovany tak isto ako kamos. a on ma pristup na tej turnaj ?
Palo P.1955

Založený: Nov 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Stanley VII 02 Feb 2014 14:15

V prípade pondelkových turnajov nejde o registráciu tu na fóre, ale o registráciu v herni P****Stars, ktorá musela byť po prechode na stránku PS cez odkaz na PokerPortali... Nedeľné turnaje chránené heslom môžu hrať všetci SK/CZ hráči, ktorí sú registrovaní tu na stránke a vďaka tomu sa im zobrazí heslo.

Ak by sa náhodou chcel niekto pýtať, či dnes večer bude turnaj, odpoviem dopredu – bohužiaľ ho nestihli na PS nastaviť, uvidíme, ako to bude so zajtrajším, každopádne ale turnaje budú aj vo februári, hneď ako sa im na PS podarí ich nastaviť...

Ak ste náhodou niekto ešte nepozerali januárové výsledky, nájdete ich tu: http://www.pokerportal.info/poker-liga/po ... e-poradie/

3. a 4. hráč v poradí sa zatiaľ ešte neozvali, ešte máte čas pár dní... :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!