Aha dik už som to našiel
ešte sa ti chcem opytať Stanley nebude sa to tykať temy ale ked ťa už mam na diskusii čo je podľa teba lepšie PT4 alebo HM2 neskušal som ešte HM a použival som PT a zda sa mi že je to celkom super je HM lepši?
Čo vybrať, Holdem Manager alebo PokerTracker?
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Re: Čo vybrať, Holdem Manager alebo PokerTracker?
Podľa mňa sú oba tieto softvéry úplne rovnocenné a je to skôr o zvyku. Ak začneš používať jeden, už si na neho zvykneš a budeš mať tendenciu uprednostňovať skôr ten. Ja mám HM1, HM2 aj PT3 a najčastejšie používam HM2, preto, lebo HM1 som mal ako prvý a jednoducho som si naň zvykol. PT3 som si kúpil, lebo HM jednu dobu nepodporoval dávnejšie jednu z herní, kde som chcel hrať a PT3 ju už podporoval. Väčšinou je ale aj podpora herní v podstate identická. Keď si však mám vybrať, pustím si vždy HM2. HM2 je podľa mňa v SKCZ komunite používanejší, takže má výhodu, že ti viac ľudí bude vedieť poradiť s nejakým prípadným problémom.
Ale možno už ani toto nie je nejaké výrazné. Ja by som volil HM, niekto iný ti tu kľudne ale môže povedať, že by kúpil PT4 a vôbec by som sa s ním nehádal
Ale možno už ani toto nie je nejaké výrazné. Ja by som volil HM, niekto iný ti tu kľudne ale môže povedať, že by kúpil PT4 a vôbec by som sa s ním nehádal
- Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
- 222lew222
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.