Posledné hodiny na získanie VPP na P****Stars zadarmo

Diskusia k herni P****Stars

Posledné hodiny na získanie VPP na P****Stars zadarmo

Odoslaťod admin 08 Jan 2014 11:00

Diskusia k článku: Posledné hodiny na získanie VPP na P****Stars zadarmo

Každý hráč najväčšej online pokrovej herne na svete si môže užiť vďaka VIP Clubu P****Stars širokú ponuku výhod. V roku 2014 môžete navyše získať až $1,200 v hotovostných VIP Stellar Rewards a dosiahnuť na svoju VIP úroveň vďaka špeciálnej januárovej nádielke VIP hráčskych bodov (VPP) ešte rýchlejšie!
Prihláste sa do bezplatnej akcie herne P****Stars January Jumpstart a získajte jednorazový bonus až 1,000 VPP, ktorý vás posunie bližšie k vášmu vysnívanému VIP statusu. Súčasne budete môcť zbierať oveľa rýchlejšie VIP Stellar Rewards, okamžité hotovostné odmeny, ktoré v priebehu roka zakúpite vo VIP obchode P****Stars. Čím viac hier o reálne peniaze na P****Stars odohráte, tým viac VPP získate! Ako získať VPP zdarma vďaka akcii January Jumpstart? Do akcie January Jumpstart sa prihlásite zadaním Hviezdneho kódu ‘JUMPSTART’ v herni P****Stars (‘Účet’ > ‘Zadejte Hvězdný kód’) do 8. januára 23:59 ET (9. január 5:59 SEČ) - na využitie tejto akcie ostáva len niekoľko posledných hodín. Po prihlásení do akcie sa vám vaše mesačné a ročné VPP pripočítajú podľa nižšie uvedenej...

Celý článok => Posledné hodiny na získanie VPP na P****Stars zadarmo
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Posledné hodiny na získanie VPP na P****Stars zadarmo

Odoslaťod Brejcinho 08 Jan 2014 15:44

Zadal som hviezdny kod, aj splnil ulohu, ale nemozem sa regnut do toho all in shootout turnaja....a ziskal som aj 25 VPP a stale som brozne star :-(
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod nabokow 08 Jan 2014 16:41

chrome star sa stanes, az ked budes mat 100VPP v danom mesiaci.
po splneni ulohy ti do 48 hodin pride ticket, potom ti v klientovi ponukne moznost regnut sa pomocou neho.
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Brejcinho 08 Jan 2014 17:13

a ta tabulka ze za 25 VPP chrome star, 125 VPP silver star atd...iba kvoli to robim :D
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod nabokow 08 Jan 2014 17:18

chromestar sa stanes, ked nazbieras 100vpp v mesiaci
silverstar 500
goldstar 2500
platinum 7500

ta tabulka vyjadruje, kolko vpp dostanes po zadani toho kodu, v zavislosti na tom, aky status prave mas. cize ak si bronzestar, dostanes 15vpp, ako chromestar dostanes 25vpp atd...
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Brejcinho 08 Jan 2014 17:30

jaj to je ze kolko dostanes :D

Som si neprecital pozorne, som myslel, ze to je ako akcia ktoru mali pred 2 ci 3 rokmi v lete, kedy boli podmienky na VIP statusy delene 10 ze goldstar za 500 VPP....

tak nic, dakujem za objasnenie :good:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!