micro limits 6-max cash game table selection

Diskusia k herni P****Stars

micro limits 6-max cash game table selection

Odoslaťod Brejcinho 10 Jan 2014 17:35

Ahojte,

chcem sa opytat, podla coho vyberate stoly, ku ktorym si sadnete ?

Napr. prave teraz sa NL2 hra na 300 stoloch, takze vyber je masivny :D

Moj filter stolov :
- min. 5 hracov pri stole
- min. priemerny stack 150-200 BB (ak mi najde 20 stolov so 150, dam si 200...a pod.)
- potom aj pozeram na priem. VPIP, ale nemam navolenu hodnotu vo filtri

Rad hravam pri stole, kde maju aspon dvaja-traja hraci viac ako max. buy in (micro limits - max. buy in 250xBB !!), takze na NL 5 je v pohode mat 30 $ pot.. 8-)

Pri hre si znackujem hracov, ale potom ich hladat pri volbe stolov podla toho neviem ci ma vyznam, lebo ako pisem je tych stolov teraz 300...

A druha otazka, mate pri stole nejake podmienky, kedy odidete ?

Napr. ze ked mate 3x buy in pri stole tak od neho odidete, alebo ak prehrate na tom stole 2x buy in alebo nieco take ??

Dakujem a prajem prijemny den :gl:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Re: micro limits 6-max cash game table selection

Odoslaťod TomMolivan 10 Jan 2014 19:34

Zoradil by som stoly podľa VPIP a sadal k tým, kde je najviac :)

Čo sa stackov týka, postupoval by som práve naopak - akonáhle niekto nemá full stack, je to s najväčšonou pravdeodobnosťou fish.

Značky, značky, značky :) akonáhle máš čo i len náznak informácie o tom, či je hráč fish alebo reg, tak si ho hneď poznač nejakou farbou, aby si nabudúce vedel. Ak aj označíš najskôr nesprávne, vždy to môžeš neskôr zmeniť.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod 222lew222 10 Jan 2014 20:05

Nazdar ako si filtrujete hračov podľa VPIP kde sa to da nastaviť ? :fish: :fish:
222lew222

Poďakoval/li: 41 krát/1 krát

Odoslaťod TomMolivan 10 Jan 2014 20:26

hráčov nijak ale stoly sa dajú zoradiť podľa Pls/Flop alebo sa dá zmeniť/pridať (taká malá ikonka na konci toho Tables/Stakes/Limit ... ) riadku
Obrázok používateľa
TomMolivan

Odoslaťod Brejcinho 10 Jan 2014 20:27

TomMolivan napísal:Zoradil by som stoly podľa VPIP a sadal k tým, kde je najviac :)

Čo sa stackov týka, postupoval by som práve naopak - akonáhle niekto nemá full stack, je to s najväčšonou pravdeodobnosťou fish.

Značky, značky, značky :) akonáhle máš čo i len náznak informácie o tom, či je hráč fish alebo reg, tak si ho hneď poznač nejakou farbou, aby si nabudúce vedel. Ak aj označíš najskôr nesprávne, vždy to môžeš neskôr zmeniť.

To hej, ale tu ani regovia niesu bohvieaky dobri, takze sa toho zatial neobavam a chcem hrat velke poty podla moznosti...na vyssie limity uz pojdem inac :D
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Zeltzn 10 Jan 2014 20:51

TableScan Turbo - Máš tam tuším 30day trial a dokážeš si v tom softe označiť hráčov značkami ako buddy, reg, whale a pod. čiže ak si jednou označíš shortov, druhou hráčov, proti ktorým nechceš hrať a ďaľšou fishe, tak máš solid table selekciu. Popritom, ako si ich budeš vkladať do TST, tak si ich samozrejme môžeš označovať v P****Stars priamo a keď ti dojde trialka na TST, tak sa budeš riadiť tými značkami, ktoré si si predtým vyznačil :)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod TomMolivan 11 Jan 2014 14:28

Brejcinho napísal:
To hej, ale tu ani regovia niesu bohvieaky dobri, takze sa toho zatial neobavam a chcem hrat velke poty podla moznosti...na vyssie limity uz pojdem inac :D

To je síce pravda, ale vzhľadom na to, že zrejme chceš hrať iba nejaký limitovaný počet stolov, tak by si asi chcel hrávať čo najlepšie :)

Navyše, že je "reg" nič moc je jedna vec, nepredpokladám, že to znamená, že ti bežne za session len tak random odovzdá 300 BBs v jednej ruke alebo niečo. Či? :)
Obrázok používateľa
TomMolivan

Odoslaťod TomMolivan 11 Jan 2014 14:33

Iank ešte k tým značkám, naozaj, obzvlášť na limitoch kde sú player pools veľké, by som na šiel fakt "lopatou"

Ja osobne napr. doslova nevypínam stôl pokiaľ nemám označeného každého hráča pri ňom, aj keby som mal mať na neho 3 hands. Už len podľa stacku, jednej či dvoch akcii (limp, sizing open raisu, donkbet na flope) alebo toho či je vôbec vyhľadateľný sa dá urobiť aspoň to najzákladnejšie rozdelenie.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Odoslaťod Brejcinho 11 Jan 2014 16:16

neviete z kolkych hands P****Stars ukazuje VPIP pri vybere stola ? Lebo niekedy su tie hodnoty riadne uletene...
Obrázok používateľa
Brejcinho

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!