Poker Stars
Re: Poker Stars
Asi to bude nieco s firewallom, skus odinstalovat a znova nainstalovat P****Stars, mohlo by to pomoct
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Najprv skús na chvíľu vypnúť úplne firewall a skús či sa to bude rovnako správať. Dostupnosť serverov zisťuje možno len pingom, ale samotná komunikácia potom prebieha cez iný port, ktorý firewall blokuje.
- kapor
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 35 krát/3 krát
spustaj PS cez spravcu
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
odinštalovať aj nainštalovať som skúšal, nepomohlo, aj ten firewall som vypol, nepomohlo, neviem fakt kde môže byť zrada...
- benzik
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/10 krát
skús vypnúť antivír a zapni PS. mne minule eset smart security robil podobné problémy. ak ti to potom pôjde, tak asi bude chyba v SSL a budeš si to musieť prenastaviť.
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
bingo, je to v antivire ďakujem za radu...
- benzik
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/10 krát
Cavte chcel by som sa opýtať či neviete koľko trvá kým Vám odpíšu z herne? písal som ohľadom toho že som vkladal penaize cez bankový účet a nepripisalo mi ich do herne ale z učtu mi ich stiahlo.díky
- 16Pedro
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
16Pedro napísal:Cavte chcel by som sa opýtať či neviete koľko trvá kým Vám odpíšu z herne? písal som ohľadom toho že som vkladal penaize cez bankový účet a nepripisalo mi ich do herne ale z učtu mi ich stiahlo.díky
To dosť záleží v akom jazyku si písal, vždy je výhodnejšie písať v angličtine, pokiaľ je to niečo súrne, lebo to zvyknú vybavovať omnoho skôr, než tie regionálne supporty.
Kedy si inak posielal? Lebo z účtu sa síce odošlú peniaze hneď, ale trvá to zopár dní, než príde na ten druhý samozrejme.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Aj mňa napadlo že som mohol napísať v angličtine, ale písal som v slovenčine.Už mi odpísali že to poslali an rpešetrenie tak ahdam to vybavia čím skôr lebo by som chcel hrať:). A ja posielam vždy cez sporopay a vždy mam penaize hned v herni až dnes sa nejaká chybička vloudila :-/
- 16Pedro
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Zdravim chcel by som sa opytať oplati sa za FPP kupovať oblečenie na P****Stars alebo lepšie niekde z netu?
- 222lew222
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 41 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.