crazy poker math
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
crazy poker math
Nazdar pani,
mam jednu zaujimavu otazku, ktoru mi vnukol jeden nemec v chate pri stole. Skratka, ak mam s AA vs KK/QQ/JJ whatever sancu cca 80-82%, nejakych 0,5% na split... to su sice pekne cisla, ale zaujimalo by ma, ako to mate v reale? On tvrdil, ze teoreticky ma AA vs QQ 80%, ale podla statistik vyhrava len nejakych 69% na vzorke 800 ruk (co je podla mna dost , zhruba polovica ho stala turnajovy zivot)... Ak mozete, skuste sem hodit, ako to vychadza vam, ci to bude tych teoretickych 80% , pripadne menej alebo viac...
mam jednu zaujimavu otazku, ktoru mi vnukol jeden nemec v chate pri stole. Skratka, ak mam s AA vs KK/QQ/JJ whatever sancu cca 80-82%, nejakych 0,5% na split... to su sice pekne cisla, ale zaujimalo by ma, ako to mate v reale? On tvrdil, ze teoreticky ma AA vs QQ 80%, ale podla statistik vyhrava len nejakych 69% na vzorke 800 ruk (co je podla mna dost , zhruba polovica ho stala turnajovy zivot)... Ak mozete, skuste sem hodit, ako to vychadza vam, ci to bude tych teoretickych 80% , pripadne menej alebo viac...
- g0thic
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/3 krát
Re: crazy poker math
Len tak for fun som si to chcel kuknúť, ale nenašiel som nikde v HM filter, že proti akým kartám stojím. Je tam také niečo?
Anyway, aj keby som to tu hodil, povie nám tom len toľko, či som mal doposiaľ v tomto konkrétnom scenári viac štastia, smoly alebo či runujem normálne, ale to je tak všetko
Neviem povedať, či je taký rozdiel na takej vzorke rúk nejak extrémne veľa, ale treba byť prirapvený aj na také, no
Anyway, aj keby som to tu hodil, povie nám tom len toľko, či som mal doposiaľ v tomto konkrétnom scenári viac štastia, smoly alebo či runujem normálne, ale to je tak všetko
Neviem povedať, či je taký rozdiel na takej vzorke rúk nejak extrémne veľa, ale treba byť prirapvený aj na také, no
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
z 250.000 odohratych ruk som sa s AA dostal do pf allinu 65x - proti akejkolvek ruke, neviem kolko z toho bolo proti KK
nemec toho musi mat odohrateho mega hodne ze uz sa 800x stratol konkretne s KK? on je supernova elite?
z tych 65 allinov som btw prehral 4 a 5x som splitoval
nemec toho musi mat odohrateho mega hodne ze uz sa 800x stratol konkretne s KK? on je supernova elite?
z tych 65 allinov som btw prehral 4 a 5x som splitoval
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
ja som z 522k hands vyhral pfAI s AA vs anytwo 131x, split 7x a prehral 22x cize na vyhru to vychadza 82%
- vektor
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
na 200k rúk z sng, čo mám v databáze som AA proti hocičomu točil preflop 300x. výhra 231x, split 13x, prehra 56x.
u mňa je výhra 77%
u mňa je výhra 77%
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
nemyslel som striktne AA do KK.... v podstate su to 82% situacie, t.j. vacsi par do mensieho
- g0thic
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/3 krát
cash game som zacal hrat tento mesiac takze nemam vela ruk... ale
za 31k hand 28x preflop all in s AA a 10x som prehral takze cca 65% win
za 31k hand 28x preflop all in s AA a 10x som prehral takze cca 65% win
- krys94
- Založený: Júl 2012
- Poďakoval/li: 10 krát/12 krát
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.