Píšte si svoj blog a získajte pokrovú knihu podľa vlastného výberu

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Odoslaťod admin 14 Jan 2014 19:25

Diskusia k článku: Píšte si svoj blog a získajte pokrovú knihu podľa vlastného výberu

Prispejte aj vy svojím dielom k vytvoreniu lepšej komunity a založte si na PokerPortali svoj blog. Zlepšujme sa spoločne, raďme si v blogoch a pomôžme si vzájomne potiahnuť úroveň slovenského pokru vyššie. Zapojte sa aj vy a jedna z dvoch pokrových kníh v češtine podľa vlastného výberu bude možno vaša!

Prvé dva týždne nového roka sú za nami a od včera poznáme troch hráčov, ktorí za svoje blogovanie a šťastné číslo v žrebovaní získali v prvej tohtoročnej blogovej súťaži PokerPortal tričko. Sú nimi TomMolivan, nabokow a Zeltzn. Víťazom gratulujeme a ďakujeme všetkým, ktorí si vediete na PokerPortali svoje blogy a pomáhate tak zlepšovať svoju hru, zlepšovať hru ostatných hráčov či motivovať čitateľov blogov dosahovať rovnako skvelé výsledky alebo prekonávať pády, ktoré čas od času čakajú na každého pokrového hráča.Získajte 1 z 2 pokrových kníh Na zvyšok januára sme si pre hráčov prispievajúcich do blogov pripravili ďalšie odmeny. Prispievajte aj vy do svojho blogu a získajte 1 z 2 pokrových kníh v češtine podľa vlastného výberu z ponuky...

Celý článok =>
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Píšte si svoj blog a získajte pokrovú knihu podľa vlastného

Odoslaťod Stanley VII 01 Feb 2014 20:09

Máme tu február – čas vyhodnotiť súťaž v blogoch o SK/CZ pokrové knihy z ponuky PokerPortalu podľa vlastného výberu. Od 14. do 31.1. bolo spolu aktívnych 16 blogov, no podmienku troch príspevkov v blogu od jeho majiteľa počas tohto obdobia splnilo nakoniec z týchto 16-tich iba 10 blogerov.

Najviac aktívnych dní mal počas spomínaného obdobia vo svojom blogu wizdo – 6 dní (počet aktívnych dní je v zozname hráčov nižšie vždy pred nickom), takže získava 1. CZ pokrovú knihu podľa vlastného výberu ako najaktívnejší bloger :)

Medzi zvyšnými 9 hráčmi prebehlo náhodné žrebovanie a 2. CZ pokrovú knihu podľa vlastného výberu získava foraid.

6 wizdo

5 magorko
4 haman
3 yegon
3 AlfaZz
3 kapor
3 nabokow
3 foraid
2 1886er
2 Inflare

Všetkým patrí vďaka za prispievanie do blogov a víťazov (wizdo a foraid) poprosím, aby si vybrali niektorú z kníh z ponuky pokerportalu a poslali mi jej výber spolu s menom a adresou súkromnou správou alebo na mail stanley@pokerportal.sk

Zoznam kníh: http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... eho-jazyka
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Re: Píšte si svoj blog a získajte pokrovú knihu podľa vlastného

Odoslaťod wizdo 04 Feb 2014 13:46

Wau, ďakujem
Ja som na túto súťaž aj zabudol a štandardne som si len updatoval blog.
Ešte raz díky :-) už si len musím vybrať, ktorú knihu si vyberiem :-)
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!