Rednines Poker
1zart1
nemam cash, az v pondelok robim velke prenosi na MB:-D
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
1zart1
vcera som hral na Titane 4000Garant double stack 30+3$ posledny vikendovy vazny tour. trochen som to posral ,hodinu a pol som sa drzal v top10 a potom som to posral s AA ...
-
Re: 1zart1
aky mas nick na R9
-
1zart1
tak ako tu , uz som vonku:-D:(
-
to AC
Tak mám ten samý problém a na supportu mi řekli, že je to chyba na strane Microgaming systems a ze na tom usilovne pracuji a za nekolik dnu by to melo byt ok. Obcas se to stane a doporucuji mi, abych to zkousel prubezne preinstalovavat. Takze asi tak :-!
- HohoMan
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: to AC
Tak som sa teda dopatral k nejakej odpovedi od manazera tejto herne, ja mam tiez problem pri registracii do tejto herne na inom pocitaci, toto by ze vraj mohlo pomoct, uvidime :) :
Je potrebne napisat email na support(at)rednines.com s textom kde uvediete vase meno a email a problem, napr. takto (za udaje v zatvorkach treba doplnit svoje udaje):
Nadpis: Problem with registation
Text emailu: I got error "You already have an account", but I dont, my name is {VASE MENO} and my email is {VAS EMAIL}
Best Regards {VASE MENO}
Je potrebne napisat email na support(at)rednines.com s textom kde uvediete vase meno a email a problem, napr. takto (za udaje v zatvorkach treba doplnit svoje udaje):
Nadpis: Problem with registation
Text emailu: I got error "You already have an account", but I dont, my name is {VASE MENO} and my email is {VAS EMAIL}
Best Regards {VASE MENO}
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: to AC
To jsem udelal uz 2.5. a do dnes nemam odpoved a porad to nejde
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.