HUD
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
HUD
zdravim.... po prečítani članku o herni Wi****m hill a HUDe ma zaujma odpoved na otazku či aj v herni P****Stars existuje alebo je dostupny HUD... nie preto že ho chcem ja takéto veci vobec neuznávam ide o to že ak áno aby som si na to dával pozor a zmenil hru...
- roto16
- Založený: Jan 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: HUD
preto lebo aspon podla mna by ludia mali hrat poker na zaklade svojích schopnosti, pozornosti, všimavosti, intuicie a nie na zaklade nejakeho softwar-u ... tym padom cela rados a zabava z hrania pokru upada a hraci nenaberaju nove skusénosti... na druhej strane je to na cloveku ci sa chce zdokonalovať alebo nie... je to iba moj subjektívny nazor... ale hranie pokru ako take podla mna s HUDom nema vyznam...
- roto16
- Založený: Jan 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: HUD
ale tak prvom rade nam ide vsetkym o peniaze, zabava je fajn ale ked niecomu venujes niekolko hodin denne a nezarobis si tym ani na 10 rozkov tak ta ta radost z hry prejde za chvilu, inak to nie je tak ze by HUD z teba robil lepsieho hraca je to iba nastroj a prave to aky si dobry hrac ukazuje ako to dokazes vyuzit
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.