Podporte svoju krajinu pri pokrových stoloch herne P****Stars

Diskusia k herni P****Stars

Podporte svoju krajinu pri pokrových stoloch herne P****Stars

Odoslaťod admin 08 Feb 2014 11:15

Diskusia k článku: Podporte svoju krajinu pri pokrových stoloch herne P****Stars

Nadišiel správny čas pozdvihnúť s hrdosťou národnú vlajku, podporiť tak najväčšie športové hviezdy svojej krajiny a naďalej sa pri ich sledovaní zabávať pri pokrových stoloch! Získajte v herni P****Stars vlastný avatar svojej krajiny a vypýtajte si bezplatný balíček zábavy s turnajovými vstupenkami, ktoré vám budú okamžite k dispozícii. Získajte tiež príležitosť vyhrať v priebehu pár minút tisíce dolárov alebo pomôžte herni P****Stars stanoviť nový svetový rekord v kategórii najväčšieho pokrového turnaja všetkých dôb! Požiadajte o svoj bezplatný balíček zábavy Získajte zdarma päť turnajových vstupeniek a navyše k nim aj vstup do all-in shootoutu, v ktorom sa bude hrať 24. februára až o $120,000. Vložte so špeciálnym bonusovým kódom a získajte balíček vstupeniek, ktoré vám budú k dispozícii na hru okamžite po vklade!

Viac informácií
Hrajte zdarma v najväčšom pokrovom turnaji všetkých dôb Zapojte sa do akcie, ktorá má ambíciu stať sa najväčším ...

Celý článok => Podporte svoju krajinu pri pokrových stoloch herne P****Stars
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Podporte svoju krajinu pri pokrových stoloch herne PokerStar

Odoslaťod REM 08 Feb 2014 14:23

No ja som si dnes dal flag avatara, hned na to mi neotvorilo stol, super ma vyblindoval a vyhodilo mi hlasku ze "low system resources" :( Teda aspon myslim ze to bola pricina zo supportu sa mi este neozvali.
Obrázok používateľa
REM

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/15 krát

Odoslaťod REM 08 Feb 2014 19:36

Tak nie nakoniec problem vraj sposobil sharkscope HUD..
Obrázok používateľa
REM

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/15 krát

Odoslaťod vlade 08 Feb 2014 19:58

Neni oficialne ten SS HUD na staroch zakazany? Pytam sa lebo sa mi zdalo ze to niekedy davno bolo v zozname tych zakazanych programov, ze ci sa nieco nezmenilo odvtedy...
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod 1886er 08 Feb 2014 21:20

mne sa tiež zdá, že to bolo zakázané. rovnako ako aj pozeranie štatistík súperov na sharkscope.com počas grindu, ale to asi tiež nie každý dodržiava :)
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!