Rednines Poker
REG...
Po 2 dnech jsem si rekl, ze to zkusim znovu. Promazl jsem registry a nainstaloval jsem hernu. K memu udiveni me to poprve pustilo k registraci. Prosel jsem a vyplnil vse, s usmevem a spokojenosti odeslal posledni informaci a pak se mi objevila tato zprava :
You could not be registered at this time.This Site does not accept wagers from the country or state that you have selected.
NO COMMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *TIRED**TIRED**TIRED*
You could not be registered at this time.This Site does not accept wagers from the country or state that you have selected.
NO COMMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *TIRED**TIRED**TIRED*
- HohoMan
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: REG...
Přesně tak, udělalo mi to už vice krát to szejné
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: REG...
Kurnik to su curaci na tom rednines a take fajnove turnajiky sme tam mohli mat..., ale takto neviem neviem, skusim im poslat ten email a uvidime..., stale verim ze zamakaju a nejako to spravia
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: REG...
........to už sa to nemohlo dať tie turnaje na osvedčeneé herne? expekt, sporting, CD???????.....prečo tolko nových.....neodskúšaných....aspon keby dáke dobre promo bolo
- chris_ambri
Re: Re: REG...
No nasa podmienka bola ze daju minimalne 500$ pre hracov a nechceli sme mat aj herne s inym software, lebo viem ze kazdemu nevyhovuje ten playtech (expekt, titan, cd)
- vlade
Re: Re: Re: REG...
Tak a problem je vyrieseny, prave som sa dozvedel, ze z nejakeho choreho dovodu (z nejekeho takeho ako Netteler pre SK) RedNines nepovoluje registraciu hracom z Ceskej Republiky. Tym padom nemozeme mat v tour tuto hernu, nebolo by to fer voci bratom z CR...
Vymyslime ako dalej a dame vediet, pripadne piste svoje navrhy aj vy. Predpokladam teda znizenie premii na 1500$, zredukovanie turnajov na 3 tyzdenne a Piatkovy na bodogu sa asi prelozi na Stvrtok, co vy na to?
Vymyslime ako dalej a dame vediet, pripadne piste svoje navrhy aj vy. Predpokladam teda znizenie premii na 1500$, zredukovanie turnajov na 3 tyzdenne a Piatkovy na bodogu sa asi prelozi na Stvrtok, co vy na to?
- vlade
Re: Re: Re: Re: REG...
...ja jsem pro - UT, ST, CT je idealni si myslim...
- HohoMan
Re: Re: Re: Re: REG...
ok.....vlade.......som to hovoril už o 22.00.....;-),,,, jaaaj...len si nemal povedat to o tej supersilnej káve,,,,že by pridali 1000dol......to by boli moc ostré súboje....nevadí.....takže tento týžden sa bude hrať len na bodogu?....*SLZA*...hmm...budem v robote...dpc....
- chris_ambri
Ano, tento tyzden v ramci OPT
uz len v piatok na Bodogu...
- vlade
Ok
Myslim ze je to v pohode.
3 tour -ut-st-s't
P.s. pisem z mt tak ak neaka chyba tak :-)
3 tour -ut-st-s't
P.s. pisem z mt tak ak neaka chyba tak :-)
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.