Termín Majstrovstiev Slovenska v Pokri známy!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Termín Majstrovstiev Slovenska v Pokri známy!

Odoslaťod admin 19 Feb 2014 14:27

Diskusia k článku: Termín Majstrovstiev Slovenska v Pokri známy!

Golden Vegas Bratislava už určilo termín Majstrovstiev Slovenska v Pokri. V clube sa pomaly schyľuje k záverečným turnajom MSTT Series, ako aj FInlandia Series, a tak je najvyšší čas zabojovať o body do tabuľky, ktoré vám môžu zaručiť atraktívne ceny. V Golden Vegas sa chystá aj novinka.

Najskôr sa zameriame na dve série, ktoré v Golden Vegas Bratislava spejú k svojmu záveru, a tak už nemáte veľa času naháňať body do jednotlivých tabuliek.

MSTT Series

MSTT je séria v ktorej je okrem garancií v jednotlivých turnajoch lákadlom aj lyžovačka pre 2 osoby v Alpách. MSTT potrvá do 27.2.. Bodovaní sú vždy 18-ti hráči na turnajoch, systémom podľa umiestnenia v TOP 18 a počtom hráčov na danom turnaji. Po odohratí série získavajú prví piati hráči tieto nasledovné ceny:
1. Lyžovačka pre 2 osoby cez cestovnú kanceláriu MSTT (zahrňa ubytovanie podľa vlastného výberu, raňajky, dvojdenný skipass pre 2 osoby)
2. €120 kreditov na ľubovolné turnaje v Golden Vegas
3. €80 kreditov na ľubovolné turnaje v Golden Vegas
4. €60 kreditov na ľubovolné turnaje v Golden Vegas
5. €40 kreditov na ľubovolné turnaje v Golden Vegas

Hracie dni série, ktorej hlavným sponzorom je cestovná kancelária MSTT sú pondelok, štvrtok a nedeľa. Počas práve prebiehajúceho týždňa sa ešte odohrajú tieto turnaje...

Celý článok => Termín Majstrovstiev Slovenska v Pokri známy!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Termín Majstrovstiev Slovenska v Pokri známy!

Odoslaťod Volod777ja 19 Feb 2014 15:49

Pre rok 2015 navrhujem usporiadať MS v pokri buy-in 99 E GTD 10k, subkvalifikácie z freerollu do hlavnej kvalifikácie
( 5 E unlimited re-buy ).
Kvalifikácie v Brne, v Majcichove a v ostatných kluboch a hlavnú cenu korunu zo zlata a žezlo s diamantom. :pokerface:
:diamond: :club: :spade: :heart:
Volod777ja

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod palo1973 19 Feb 2014 21:26

gg golden vegas

msr za 200 a high stakes poker s blindom 5......just lol
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Ivo 20 Feb 2014 00:14

To kto vymyslel taku hovadinu - turnaj dealers choice? Napr. na jednom stole z 9 hracov bude hrat 7 omahu a na druhom zas 7 holdem. Netreba hadam vysvetlovat ze u tychto 2 rozdielnych variantov pokru prebieha aj rozdielny sposob betovania, v omahe sa do AI casto dostava viac hracov naraz atd, tak sa pytam ako bude zachovany sulad v hre na jednotlivych stoloch. Pri cash game je to OK.
Ked uz teda, tak mix omaha/holdem, kde kazda varianta sa bude pravidelne striedat. Dealers choice turnaj este tak nejake sng na jednom stole, ale mtt no zbohom.
Ivo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 18 krát/11 krát

Odoslaťod TomMolivan 20 Feb 2014 21:16

Heh, aj keĎ to pre mňa veľký rozdiel nerobí, či budú mať MSR buy-in 220€ alebo pôvodných 550€ či koľko to bývalo, je vskutku zaujímavé, že "Majstrovstvá Slovenska" majú menší buy-in, než "Majstrovstvá Bratislavy"
Obrázok používateľa
TomMolivan

Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod skJacob 20 Feb 2014 21:43

Meh aj WSOP main event ma buy in relativne nizky aby si prislo zahrat vela ludi a 220e je na Slovensku urcite viac nez bezne, aj tie vacsie turnaje, takze ja v tom velky problem nevidim. Podla mna by radsej mali porobit high/super high rollery a mozno by boli spokojni vsetci.
skJacob

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 4 krát/14 krát

Odoslaťod Komedia 20 Feb 2014 22:09

skJacob napísal:Meh aj WSOP main event ma buy in relativne nizky aby si prislo zahrat vela ludi a 220e je na Slovensku urcite viac nez bezne, aj tie vacsie turnaje, takze ja v tom velky problem nevidim. Podla mna by radsej mali porobit high/super high rollery a mozno by boli spokojni vsetci.

30k GTD? srlsly :)?
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod skJacob 20 Feb 2014 22:31

Na garanciu som nepozeral ani GV nijak neobhajujem, nikdy som ho nemal rad. Ja len ze nizky buy in neni ziadna pohroma, aspon podla mna teda.
skJacob

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 4 krát/14 krát

Odoslaťod palo1973 21 Feb 2014 00:55

skJacob napísal:Meh aj WSOP main event ma buy in relativne nizky aby si prislo zahrat vela ludi a 220e je na Slovensku urcite viac nez bezne, aj tie vacsie turnaje, takze ja v tom velky problem nevidim. Podla mna by radsej mali porobit high/super high rollery a mozno by boli spokojni vsetci.

vsak mozno ze budu,higroleer za 400 a superhighroller za 800 :shock:

pre mna naopak je ten buyin sokujuco nizky,je to dehonestujuce,ale tak je to obraz nasej pokrovej sceny,a hlavne teda tejto herne,ze si za tie roky posobenia nedokazala vybudovat klientelu,ktora by chodila pravidelne nejake normalne turnaje s bi 100+ a raz do roka by prisla na 500 eurovy turnaj....
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Rocky 21 Feb 2014 12:57

Taky turnaj je uplne bezny niekde vo wien si mozem zahrat takmer kazdy vikend o taku gtd. ... Uz ked sa to vola MS tak by sa mohol dat ten 550 BI 80k gtd ako bolo kedysi to bolo fit a vzdy som sa na nho tesil :)

Slabota no ... :spax:
Obrázok používateľa
Rocky

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 23 krát/17 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!