Caute borci.
Mam vacsi problem s full tilr pokrom. Kedysi davno x rokov do zadu som si vytvoril ucet na full til poker a som na to zabudol a vytvoril som si novy. Vlozil som tam 400 $, platba prebehla a system ma odpojil. Pise mi neplatne meno alebo heslo, to iste pise aj ked si dam poslat docasny kod. Takze teraz sa nemozem dostat k uctu a ani peniazom. A ked som pisal na support, tak nikto nic neodpisuje.
Co s tym ???
Este otazka support funguje aj v cestine ? Pisal som po anglicky, ale v cestine by sa mi to lahsie vysvetlovalo
Diky
Infarktovy stav
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: Infarktovy stav
Pockas kym odpise support a potom to hadam vyriesite. Ospravedlnis sa, ze si si neuvedomil ze si mal uz starsie konto a hadam to bude ok, urcite sa to stava viacerym ludom, tak to pochopia.
Nie som si isty tou cestinou/slovencinou, na Stars to funguje a kedze su jedna firma mohlo by to fungovat aj na fulltilte.
Nie som si isty tou cestinou/slovencinou, na Stars to funguje a kedze su jedna firma mohlo by to fungovat aj na fulltilte.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Uz sa ozvali, ale mam pocit, ze to bude este na dlho. Uvidime ako to vyriesia.
Toto su take neprijemne veci, ze v anglictine sa to dost blbo vysvetluje, ale zatial vyzera ze to pochopili
Toto su take neprijemne veci, ze v anglictine sa to dost blbo vysvetluje, ale zatial vyzera ze to pochopili
- LamaSK
- Založený: Feb 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Majú aj support ovládajúci češtinu, ale neviem ako by to bolo keby začneš teraz zrazu po slovensky, ak má tvoj problém už priradený nejaký angličan... Ak budeš mať problém sa v angličtine vyjadriť, tak im skús po anglicky napísať, či môžeš napísať aj po slovensky/česky, majú aj takých pracovníkov, tak ťa možno prehodí k nemu.
-
admin - Príspevky: 22490
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.