zalozny_internet
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
zalozny_internet
Cavte potrebujem poradit ohladom zalozneho internetu ak niekto vyuziva ako to mate poriesene?Pripadne ma niekto problemy v poslednej dobe s vypadkami fibernetu?
-
REM - Príspevky: 126
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/15 krát
Re: zalozny_internet
Ja mam teraz ako záložný internet Kreditny internet od telekomu (usb modem + simka). Bývam na dedine a aj keď je horšie počasie tak to ide vphode. Neviem akú má max rýchlosť, lebo ho používam iba niekedy a iba na poker, ale ping mávam veľmi slušný. Z času na čas vypadáva signál, ale napríklad včera som na ňom odohral dosť dlhú session a nemal som jediný výpadok.
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
ja si zapnem na mobile wifihotspot a idem cez to, je to prakticke lebo mas mobil vzdy pri sebe a zapnes to za par sekund, rychlost uplne dostacujuca na grind
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
Diky borci!Vyriesim to tou simkou a usb rutrom.. Dnes 3 buyiny v prdeli kvoli zasranemu fibernetu Dokopy tento rok uz aspon 15BIs... Orange expert linka za 0,60eur na minutu a typek mi tam 3/4 casu hmmmmka a vyklada ...iny od veci asi aby nahnal cas...Najvyssi cas sa vydat ku konkurencii
-
REM - Príspevky: 126
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/15 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.