DoubleStar Open Ilava - Klobušice: Prizepool €18,126, víťaz Rudo bral €3,489!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

DoubleStar Open Ilava - Klobušice: Prizepool €18,126, víťaz Rudo bral €3,489!

Odoslaťod admin 22 Feb 2014 17:00

Diskusia k článku: DoubleStar Open Ilava - Klobušice: Prizepool €18,126, víťaz Rudo bral €3,489!

Dnešný deň sa zapíše veľkými písmenami do slovenskej pokrovej histórie. V pokrovom klube DoubleStar v Klobušiciach pri Ilave sa dnes pravdepodobne odohrá jeden z najväčších turnajov, ktorý sa v tomto regióne kedy hral. Za buy-in €60 je garancia skvelkých €12,000! Prizepool sa nakoniec vyšplhal na €18,126.

Tak sme sa dočkali! V pokrovom klube DoubleStar v Klobušiciach pri Ilave už o pár minúť odštartuje dlho očakávaný turnaj pod názvom DoubleStar Open €60 Double Chance s garanciou krásnych €12,000. Turnaj bol už 24 hodín pred začiatkom vypredaný, čo prinútilo organizátorov rozšíriť kapacitu na 190 miest. Možnosť online registrácie využilo vyše 210 hráčov, a tak budeme svedkami pravdepodobne rekordnej účasti. Luxusné priestory kaštiela v Klobušiciach sú už v týchto chvíľach plné pokrových hráčov takmer z celého Slovenska, a tak nás čaká veľké pokrové divadlo a garanci by mala byť hravo prezbieraná. PokerPortal bude samozrejme pri tom a prinesieme vám z tohoto parádneho turnaja LIVE reportáž. Blindy sa budú meniť po 25 minútach.

Víťazom sa nakonic stal Rudo a odniesol si výhru €3,489!

07:16 - Máme deal, všetci traja hráči berú po €2,700! Dohrávame o €789.
Hráči sa v TOP 3 dohodli na deale rovným dielom po €2,700 a dohrávajú ešte o €789 pre víťaza.

07:03 - Jolana all-in 3-3 vs J-2...

Celý článok => DoubleStar Open Ilava - Klobušice: Prizepool €18,126, víťaz Rudo bral €3,489!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: DoubleStar Open Ilava - Klobušice: Prizepool €18,126, víťaz

Odoslaťod danny13 23 Feb 2014 11:47

Turnaj absolútne organizátorsky nezvládnutý. Počas breaku som mal chuť odísť a k svojmu stacku už si nesadnúť. Začiatok plánovaný na 17.00, 17.15 - už boli hráči nervozni, že už sa malo hrať a 17.25 po upomenutí floormana, konečne turnaj spustil. Počiatočné stacky začali s malým množstvom žetonov s malými hodnotami (1x5000, 4x1000, 3x1500, 4x100, 1x50, 2x25) a dealer nemal na rozmieňanie nič (v tej krabičke pred sebou nemal vôbec nič). Preto každú hru sa rozmieňalo u hráčov čo celú hru strašne brzdilo. Za 25min level - bolo celkom 5-7min. len rozmieňanie. 60€ bol vklad, 10€ fee - akože poplatok za občerstvenie a služby klubu. Hladný som sa postavil do radu na občerstvenie. Po tom ako mi slečinka hodila 3 zemiačiky na tanier z toho jeden zobrala lebo 3 už bolo veľa a jedno stehienko, na ktorom bolo asi 10 g mäsa tak smerovali otázky na floormana, že čo to má byť. Odpoveď: U nás sa nesťažujte, to zabezpečuje externá firma dodávku jedla. ??????? Najhoršie ale bolo, že sa klub nevysporiadal s "hráčmi", ktorí tam neprišli hrať ale piť. Ožratí nechuťáci a "majstri sveta" znepríjemňovali ľudom, ktorí si prišli zahrať celý večer. A "SBS" ktorú tam mali, tak kamarát jedným z nich. Neustále porušovanie pravidiel pri stole a etikety, útočenie na hráčov, vyhrážanie sa: Hráč s otočenou kartou povie krupierovi,,Ja idem hrať s otočenou kartou a skús volať floora, tak potom uvidíš." A všeličo iné. Hrozný turnaj. :bad:
danny13

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 2 krát/4 krát

Odoslaťod amaterik 23 Feb 2014 12:33

danny13 napísal:Turnaj absolútne organizátorsky nezvládnutý. Počas breaku som mal chuť odísť a k svojmu stacku už si nesadnúť. Začiatok plánovaný na 17.00, 17.15 - už boli hráči nervozni, že už sa malo hrať a 17.25 po upomenutí floormana, konečne turnaj spustil. Počiatočné stacky začali s malým množstvom žetonov s malými hodnotami (1x5000, 4x1000, 3x1500, 4x100, 1x50, 2x25) a dealer nemal na rozmieňanie nič (v tej krabičke pred sebou nemal vôbec nič). Preto každú hru sa rozmieňalo u hráčov čo celú hru strašne brzdilo. Za 25min level - bolo celkom 5-7min. len rozmieňanie. 60€ bol vklad, 10€ fee - akože poplatok za občerstvenie a služby klubu. Hladný som sa postavil do radu na občerstvenie. Po tom ako mi slečinka hodila 3 zemiačiky na tanier z toho jeden zobrala lebo 3 už bolo veľa a jedno stehienko, na ktorom bolo asi 10 g mäsa tak smerovali otázky na floormana, že čo to má byť. Odpoveď: U nás sa nesťažujte, to zabezpečuje externá firma dodávku jedla. ??????? Najhoršie ale bolo, že sa klub nevysporiadal s "hráčmi", ktorí tam neprišli hrať ale piť. Ožratí nechuťáci a "majstri sveta" znepríjemňovali ľudom, ktorí si prišli zahrať celý večer. A "SBS" ktorú tam mali, tak kamarát jedným z nich. Neustále porušovanie pravidiel pri stole a etikety, útočenie na hráčov, vyhrážanie sa: Hráč s otočenou kartou povie krupierovi,,Ja idem hrať s otočenou kartou a skús volať floora, tak potom uvidíš." A všeličo iné. Hrozný turnaj. :bad:

Vďaka za feedback, plánoval som tam ísť, napokon som nešiel a ako vidím, dobre som spravil. Hral som nedávno v Leviciach a keď vidím, čo sa dialo tu, tak si hovorím, že som si ešte dobre vtedy vybral :)
amaterik

Založený: Aug 2012
Poďakoval/li: 10 krát/18 krát

Odoslaťod janobendik 24 Feb 2014 00:59

No tak veru neviem ,či len taky máte divny humor, alebo ste len najati provokateri,alebo ste na Slovensku neboli v inych hernach!!
Totižto v Leviciach som bol a vsetko bolo TIP-TOP.naozaj na úrovni!!
V Klobusiciach som nebol a teda neviem ake boli chyby, ale rozprával som sa dnes s dvomi hracmi a ti si pochvalovali .a je tiez pravdou že nikto na Slovensku nedal este do kopy tolko hracov v jeden den!!vzdy sa snažia kluby roztiahnut turnaj do 3dni, koli cash hre
a automatom, hracov to iba zbytocne vela stoji (den A denB...reentry...)
Fandím im! Len tak dalej a postupne zvyšovať garanciu ( ano aj uroven- len kto nic nerobi len ten.je bez chýb) aby si hraci zvykli a nemuseli chodit 1000km do rozvadova,kde aj tak maju Slovákov len za nejaku 2.triedu, ale pekne v strede SK (aj Blava to má blizko)!
Najblizsie ak budem na Slovensku urcite pridem tiez!
Vela stastia prajem.

Za tento príspevok od janobendik poďakovali :
AlfaZz
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod danny13 24 Feb 2014 13:05

Nie som žiadny provokatér, naopak mám poker rád, ale písem komentár k tomuto turnaju. Nepíšem nič o Leviciach. V Leviciach keď som bol, tak to bolo super. :poklona: Klobušice prvý turnaj - 10k gtd- žiadne výhrady. Klobušice druhý turnaj - to čo som napísal v prvom komentári. Všetko by sa to dalo akceptovať, ale keď sa niekto sa začne už vyhrážať hráčom a byť príliš agresívny, už to prekročí hranice únosnosti. A s takýmito hráčmi by sa mali usporiadatelia vysporiadať. (jedného síce vylúčili z turnaja, ale jeden tam nebol taký). Ospravedlnujem sa Vám p. Bendík, ak som Vás urazil, ale taký je môj názor na "tento konkrétny turnaj".
danny13

Odoslaťod janobendik 24 Feb 2014 14:58

Danny13 . Neurazil si ma a ani ja som nechcel nikoho urazit. Len som podotkol na fakt ze v ziadnom SK klube sa este nekonal tak velky turnaj -poctom hracov v jeden den. Ano asi sa najdu aj chyby ( ver mi , aj na EPT sa stavaju), ale je hlavne na hracoch aby si tuto ponuknutu sancu vybudovat "sk rozvadov" neznicili uz v zarodku a sami prispeli svojim dielom : napriklad korektnym spravanim (alkohol s mierou, hlasivky na pol volume...)..... :gl:
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod danny13 24 Feb 2014 15:15

Ja som v podstate nechcel uškodiť pokru, len poukázať na chyby ktorých by sa v budúcnosti mohli organizátori vyvarovať a úroveň by mohla prekonať očakávania. Klobušice sú skvelým miestom na takéto turnaje - veľká kapacita, krásne prostredie a dislokácia - čo sa týka polohy Slovenska. A práve v sobotu možno si pár ľudí povedalo, že sem už nepríde, pretože to na nich zanechalo zlý dojem. Ale tiež som si svoje dojmy mohli nechať pre seba :) A ďakujem za :gl: Tiež Vám želám to isté. Bodaj by sa mi podarilo pár takých umiestení ako Vám. ;)
danny13

Odoslaťod AlfaZz 24 Feb 2014 15:26

Určite treba svoje názory písať, či už pozitívne, alebo aj tie negatívne, ktoré nikdo neodignoruje a pomáhajú turnaje ešte viac hráčom spríjemniť. Ja si myslím, že práve takýto tip turnajov na Slovensku chýba a je to dobre vidieť aj na samotnej účasti. Samozrejme, nie každému hráčovi sa dá v tak obrovskom poly vyhovieť a je to celokom aj pochopiteľné. Myslím však, že sa to rysuje niečo, čo by pokru a samotnej pokrovej komunite na Slovensku mohlo obrovským spôsobom prospieť. :gl:
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Odoslaťod palo1973 24 Feb 2014 17:36

myslim,ze je to dobry napad,resp. nieco podobne co bolo v nizkych tatrach nedavno,jednoducho pokrovy hrac nema na slovensku kam ist,blava je uplne v prdeli,nedokazu tam zorganizovat poriadny turnaj,dokonca aj ich vlajkova lod MSR sa potapa...,kosice su predsa len trochu od ruky,myslim vsak je ze dolezite sa spojt s nejakou online hernou,najlepsie s tou najvacsou a urobit nejake kvaldy pre regionalnych hracov SK,CZ,POL,HUN napr.a myslim,ze nieco ako 300e s dvomi start dnami a 75k gtd by sa dalo zorganizovat

Za tento príspevok od palo1973 poďakovali :
lacored
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!