Bobiks poker free couching
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Bobiks poker free couching
Dnes ráno sa rozšírila správa o spustení projektu Slovak's poker couching. Upozorňujem ide o neziskovú organizáciu na podporu pokrovej scény na Slovensku.
....
Počuli sme o tom vopred no dnes sa to stalo skutočnosťou, je len otázkou času a kvality či sa tento projekt ujme a či už zmienený anonymní pokroví tútori zvládnu svoju prácu.
....
Počuli sme o tom vopred no dnes sa to stalo skutočnosťou, je len otázkou času a kvality či sa tento projekt ujme a či už zmienený anonymní pokroví tútori zvládnu svoju prácu.
- Bane00
- Založený: Feb 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Bobiks poker free couching
asi by sa na zaciatok patrilo napisat nieco blizsie o vas, ake limity hrate? na akych herniach? nicky na herniach? grafy s vysledkami? a samozrejme aj nejake referencie top hracov na slovensku je malo, ktori by mohli coachovat inych ludi a hlavne NIE zadarmo aky v tom je hacik? affilate / podiel na zisku? pre kazdeho pokroveho hraca su motivacia zlepsovanie sa vo svojej hre, ale v prvom rade PENIAZE a dost pochybujem, ze to robite uplne zadarmo .. takto mi to skor pride ako ponuka na teleshop s tym 24 nonstop cislom sa mi to tiez nejako nepozdava, to ako budete mat zmeny pri telefone keby niekto zavola rano o 03:00?
mozno keby rozpisete uvedene veci do hlbky, prislo by aj vela zaujemcov .. pretoze nie je coach ako coach a aj top hrac na NL10 moze byt ryba na NL50
drzim vam palce, urcite vyskusam, ked sa dozviem odpovede na svoje otazky (hravam cash game a MTT)
mozno keby rozpisete uvedene veci do hlbky, prislo by aj vela zaujemcov .. pretoze nie je coach ako coach a aj top hrac na NL10 moze byt ryba na NL50
drzim vam palce, urcite vyskusam, ked sa dozviem odpovede na svoje otazky (hravam cash game a MTT)
- zamyslenie
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
moc velky kredit tomu teda nedavam
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
Pochybnosti sú samozrejme na mieste, je to úplne normálne a viem, že je ťažšie tomu uveriť, ale je to pravda, projekt sa rozbehoval v roku 2013, mal byť pripravený už v Januári 2014 no nastali isté komplikácie. No momentálne máme 6tich hráčov jak z Česka tak zo Slovenska, ktorý sú samozrejme platený touto neziskovou organizáciou ale všetky služby sú poskytované hráčom zadarmo. Tak isto ako tréneri v posilňovniach tak aj oni Vám poradia čo hrať, kedy, prispôsobia sa vašim Bankrollom, podmienkam a budú sa snažiť Vás naviesť na to čo Vám bude skutočne vyhovovať. Nezahadzujte to hneď zo začiatku, stalo nás to veľa úsilia a verím, že hráči nebudú sklamaní.
- Bane00
tréner v posilňovni ti tiež nič neporadí zadarmo ..... prečo by toto robil niekto zadarmo ? "nezisková organizácia" pre zisk niekoho iného ? priemerne znýšľajuci človek pochopí že je to len čistý ..... gl
- nutsfish
- Založený: Nov 2013
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
No zaregistroval som sa a celkom verím tejto veci lebo si pamatam ze sa neco take uz riesilo raz akurat mi mozno vadi ze som si musel vytvarat ucty na FB a podobne ale odpoved odnich som dostal pomerne rychlo, otazku som polozil o 10:00am a teraz mi odpovedali.
Neviem no ako to funguje s timi peniazmi ale poviem vam to takto pokial nepytaju odomna a budu mi pomahat tak ma to ani nezaujima
Neviem no ako to funguje s timi peniazmi ale poviem vam to takto pokial nepytaju odomna a budu mi pomahat tak ma to ani nezaujima
- MariamKP
Ziadny spam nepodporujeme, dostal otazky, neodpovedal na ne. Namiesto toho si zalozil ine konto, MariamKP a Bane00 je ten isty clovek. Zaregistruj sa a potom uvidis je najznamejsia forma spamu
-
admin - Príspevky: 22450
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
help me bob !
Poker Stars, $2/$4 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
UTG: $194.96 (48.7 bb)
MP: $442.27 (110.6 bb)
CO: $663.36 (165.8 bb)
BTN: $400 (100 bb)
Hero (SB): $400 (100 bb)
BB: $181.39 (45.3 bb)
Preflop: Hero is SB with T 8
3 folds, BTN raises to $10, Hero calls $8, BB folds
Flop: ($24) K 9 4 (2 players)
Hero checks, BTN bets $16, Hero raises to $48, BTN calls $32
Turn: ($120) 5 (2 players)
Hero bets $76, BTN calls $76
River: ($272) 9 (2 players)
Hero bets $266 and is all-in, BTN calls $266 and is all-in
Results: $804 pot ($3 rake)
Final Board: K 9 4 5 9
BTN showed 9 K and won $801 ($401 net)
Hero showed T 8 and lost (-$400 net)
Poker Stars, $2/$4 No Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
UTG: $194.96 (48.7 bb)
MP: $442.27 (110.6 bb)
CO: $663.36 (165.8 bb)
BTN: $400 (100 bb)
Hero (SB): $400 (100 bb)
BB: $181.39 (45.3 bb)
Preflop: Hero is SB with T 8
3 folds, BTN raises to $10, Hero calls $8, BB folds
Flop: ($24) K 9 4 (2 players)
Hero checks, BTN bets $16, Hero raises to $48, BTN calls $32
Turn: ($120) 5 (2 players)
Hero bets $76, BTN calls $76
River: ($272) 9 (2 players)
Hero bets $266 and is all-in, BTN calls $266 and is all-in
Results: $804 pot ($3 rake)
Final Board: K 9 4 5 9
BTN showed 9 K and won $801 ($401 net)
Hero showed T 8 and lost (-$400 net)
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
viac by tomu pomohlo keby ste zverejnili mena/nicky tych coachov
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
Takže na toto Vám odpoviem ja osobne.
Pán admin nemali sme žiaden záujem o spam, je mi ľúto, že to beriete formou "registruj sa a uvidiš" na našej stránke nie sú žiadne reigstrácie, sme neziskovka nezbierame údaje hráčov do databázi typu registrácie, ak túto kolega niečo porušil na Vašom fóre tak sa ja zaň vopred ospravedlňujem.
burschle:
Ja ti momentálne s tímto neporadím ale naši experti ak im napíšeš na stránke určite áno
Kubo251:
Vsetky telefonne cisla ktore obdrzite su naozaj funkcne a naozaj v obehu 24/7 no mena ostavaju nadalej v anonymite ako si to bohuzial prial každý z hráčov/tútorov.
Pán admin nemali sme žiaden záujem o spam, je mi ľúto, že to beriete formou "registruj sa a uvidiš" na našej stránke nie sú žiadne reigstrácie, sme neziskovka nezbierame údaje hráčov do databázi typu registrácie, ak túto kolega niečo porušil na Vašom fóre tak sa ja zaň vopred ospravedlňujem.
burschle:
Ja ti momentálne s tímto neporadím ale naši experti ak im napíšeš na stránke určite áno
Kubo251:
Vsetky telefonne cisla ktore obdrzite su naozaj funkcne a naozaj v obehu 24/7 no mena ostavaju nadalej v anonymite ako si to bohuzial prial každý z hráčov/tútorov.
- Markoman111
- Založený: Mar 2011
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.