Ako ste začínali? Rady na začiatok

Príspevky zo starej diskusie

Ako ste začínali? Rady na začiatok

Odoslaťod glaybass 26 Apr 2007 12:06

Hrám poker už nejaký rok ale ešte som sa stále neodhodlal ísť do toho finančne. Keď hrám tak hrám opatrne a začínam tak že si dávam na stole vždy minimum čo sa dá dať a niekedy keď hrám dlhšiu dobu a darí sa mi tak zvyknem vyhrávať na celom stole všetko. ale predsa NL o play money je iný ako NL o real money. Poradíte mi ako ste začínali, o aké sumy ste hrávali najskôr a tak?

ďakujem

pán boh vám to na ďeťoch odplatí ;)
glaybass

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Ako ste začínali? Rady na začiatok

Odoslaťod vlade 26 Apr 2007 15:46

A to uz rok hravas o play money? Freerolly napriklad si neskusal?
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

mail z 10bet

Odoslaťod keso26 30 Apr 2007 19:22

..prave som si precital mail z 10bet..tu je cele polopatisticke znenie a presna definicia freerollu :-D

Dear Andrej,

10Bet Poker invites you to test your Poker skills and win real cash prizes in freeroll tournaments played throughout the day in the 10Bet Poker room.

Freeroll tournaments are open for everyone and cost nothing. All players start with the same stack of chips and the objective is to win all the chips from all the other players. Top spots win instant cash prizes, without risking anything!
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

rok hravas play money?

Odoslaťod KLH 01 Máj 2007 21:42

to je dost onicom mam pocit....
kazdy si potrebuje zaplatit "skolne" ... musis aj ty nieco prehrat na zaciatok... pocity ked ide o tvoje peniaze su ine ako ked hras len tak. A ty sa musis ucit zvladat situacie ked ide o peniaze. To sa na play money nenaucis. Musis to postupne trenovat aj na real money.
KLH

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!