Dan Bilzerian je známym gamblerom v pokrovej komunite, ktorý si užíva život naplno. Informovali sme Vás o ňom v článku „Život milionára: Dan Bilzerian“ a teraz poskytol tento bývalý člen vojenského námorníctva USA uvoľnený rozhovor pre cardplayer, ktorého najzaujímavejšie časti si môžete prečítať v nasledujúcich riadkoch.
Bilzerian je rekreačným high stakes pokrovým hráčom, ktorý nepotrebuje dlhé predstavovanie. Dan sa stal známou osobnosťou v pokrovej komunite, stakuje hráčov do veľkých turnajov a tiež vyhráva/prehráva milióny na súkromných cash games. Začiatkom decembra sa Dan pochválil prostredníctvom twittera, že dokázal vyhrať ohromných $10.8 milióna počas jednej noci na súkromnej cash game. Hralo sa údajne $5,000/$10,000 NLHE. Bilzerian stále pravidelne updatuje svoj čoraz populárnejší instragram účet, kde pribudli opäť nové momentky z jeho zaujímavého života.
Môžeš nám prezradiť niečo o svojich pokrových začiatkoch?
„Keď som bol na vysokej škole, môj brat ma naučil ako hrať. Oberal ma vždy o peniaze, ktoré som dostával z armády. Keď som z armády odišiel, tak to bolo okolo $4,000 mesačne. Hrával som s ním a potom...
Celý článok => Dan Bilzerian: „Ivey je na mizine“