Hladam coaching

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Hladam coaching

Odoslaťod 123456 07 Mar 2014 10:39

Zdravim tunajsiu pokrovu komunitu. Neviem ci je to vhodne davat sem, ale neviem kam inak, tak pripadne poprosim admina o presunutie. Pojdem rovno k veci. Poker hram zhruba 4 roky. Skusal som rozne formaty za ten cas, par krat bustol, doplnil caschier a tak dookola. Pred viac ako pol rokom som zacal hravat cisto 9 many na PS a FT, samozrejme BI 1,50 obcas 3,50. Popri tom sledoval videa, studoval na nete a pod. Vysledok je taky, ze sice uz nebustujem ucet, ale ani nejdem hore. Drzim sa stale + - v tom co som tam vlozil. Denne venujem studiu aspon dve hodky a zhruba dve (aj viac) hodky hrania. Hram dost Tight. Uz ma trosku stve ze sa nie a nie posunut vyssie. Hladam tymto niekoho, s kym by som rozobral moju hru, a odstranil pripadne leaky. Pravdaze to nechcem zadarmo. Najradsej by som mal zivy coaching, nie cez skype ci pod. Preto ak by sa nasiel niekto z BA ci okolia a bol by ochotny za rozumnu cenu predat zopar skusenosti, budem rad. GL vsetkym. Eugen.
123456

Založený: Máj 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Hladam coaching

Odoslaťod JozefD 11 Mar 2014 10:59

Ahoj, vedel by som ti pomôcť s coachingom, podrobnosti ti pošlem mailom, dáš mi nejaký kontakt? všetko vysvetlím v maily.
JozefD

Založený: Mar 2014

Odoslaťod 123456 11 Mar 2014 14:55

Super vdaka. Nakolko nemozem posielat ss, tak kontakt na mna je morten.w@azet.sk.
123456

Odoslaťod 123456 14 Mar 2014 10:14

JozefD, zatial mi ziadne info mailom neprislo...Okrem toho som dostal este jednu ponuku, vdaka aj za nu. Ale nebol to format ktoremu by som sa rad venoval(naviac som na nu nemohol odpovedat, kedze nemozem posielat ss, takze sa tymto dotycnemu ospravedlnujem). Takze ak by predsa len niekto, tak moj mail je vyssie v tomto vlakne.
123456

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 20 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!