4 turnaje s pridanými $100 a ligová tabuľka o PokerPortal tričká
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: 4 turnaje s pridanými $100 a ligová tabuľka o PokerPortal tr
kde mozem nahlasit nefer hru ktora bola na konci posledneho turnaja?mam pisat na support fulltiltu alebo to skusite vyriesit vy?konkretne ide o hraca nafets1974 a jeho evidentne pomahanie inemu hracovy s nickom smolar05.mam okopirovany aj cely chat a historiu hry kde je to zjavne a bol nato upozornovani aj od ineho hraca s nickom gemixx.
- johnny5
- Založený: Mar 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
"V prípade rovnosti bodov o konečnom umiestnení rozhodne vyššie umiestnenie v poslednom marcovom turnaji."
žádam satisfakci
žádam satisfakci
- pepe4477
- Založený: Dec 2012
- Poďakoval/li: 12 krát/3 krát
Johnny5:
1. nevím, jak mi teda pomohl, když mě min. 2x sestřelil s mnohem horší handou
2. v žádném případě se s ním neznám, což dokládá i naše předchozí komunikace
To jen aby bylo jasno.
1. nevím, jak mi teda pomohl, když mě min. 2x sestřelil s mnohem horší handou
2. v žádném případě se s ním neznám, což dokládá i naše předchozí komunikace
To jen aby bylo jasno.
- Kejml1
- Založený: Júl 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
povedal som len za ja ho nevyradim....a aj tak som ho nakoniec dal dole lebo by ste ma zozrali. to mate taky problem s tym ze mi dnes isla karta???
- nafets74
- Založený: Aug 2013
to ze sa ti dnes darilo mi je uplne jedno. tu ide o to ze si evidentne pomahal inemu hracovi este si to aj do chatu bez hanby napisal ze ty jeho nevyradis.ked ste boli spolu v hre tak napises aby tam on nieco hodil s tym ze ty zahodis.celu hru callujes vsetkych a jemu zahadzujes velky blind ked na call mas par chipov.ineho hraca happy vycallujes za tretinu stacku s total chujom na ruke.tak ako co si o tom myslet?v pokri clovek niekedy vyhra niekedy prehra to je normalne ale tvoje totalne neferove chovanie voci ostatnym hracom prehliadat nejde preto sa mi necuduj ze som sa na to ozval.
- johnny5
- Založený: Mar 2012
johnny5 napísal:...
ak sa citis podvedeny, tak odporucam napisat priamo na support herne (mozes aj po slovensky) oni to presetria a ak sa zisti, ze hraci spolupracovali (oni na supporte vedia celu historiu a dokazu najlepsie zhodnotit, ci islo alebo neslo o team play), tak im jednoducho zmrazia hracske ucty, pripadne poslu upozornenie, aby sa to uz nikdy neopakovalo tebe to ale v tomto turnaji uz nijak nepomoze
- zamyslenie
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
JOHNNY....zahodil som mu raz picovinu co ani ja nehram,a to hram skoro vsetko.... a ak Ti to uslo aj tak som ho vyradil.... ze sa vam nepaci moj sposob hry sice chapem,ale menit ho nemienim.fakt je ze neovladam teoriu pokru,neviem kedy by som nieco mal a kedy nieco nemal a preto to robym naopak... a funguje to dost casto
- nafets74
- Založený: Aug 2013
to s tym dvojnasobnym poctom bodov v poslednom turnaji ma teda velmi nepotesilo mi to tricko uslo o jeden bod
-
murded - Príspevky: 119
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/12 krát
Pri tom turnaji sme osobne prítomní neboli a nemáme teda možnosť to posúdiť – no aj keby sme prítomní boli, porušenie pravidiel herne musí vždy posúdiť herňa, takže ak by ste chceli správanie niektorého z hráčov reklamovať, treba kontaktovať priamo podporu Full Tiltu na support@fulltiltpoker.com
U hráčov na TOP3 miestach, ktorí dostanú z ligy vecné ceny myslím reklamácie na ich hru neboli, takže ligu vyhodnotíme.
Na oprave skriptu, ktorý vytvára poradie, sa pracuje. V budúcnosti by už mal poradie tvoriť automaticky správne, momentálne je zobrazované poradie TOP 3 valerko1, pepe4477 a gemixx, aj keď by malo byť po správnosti pepe4477, valerko1 a gemixx.
Ceny sú pre všetkých troch rovnaké, ale k veľmi tesnému víťazstvu v lige teda dostane gratuláciu pepe
Hráčov pepe4477, valerko1 a gemixx poprosím, aby mi poslali na stanley@pokerportal.sk mail s nickom, menom a adresou, kam tričko poslať a tiež želanú veľkosť (S/M/L/XL)
U hráčov na TOP3 miestach, ktorí dostanú z ligy vecné ceny myslím reklamácie na ich hru neboli, takže ligu vyhodnotíme.
pepe4477 napísal:"V prípade rovnosti bodov o konečnom umiestnení rozhodne vyššie umiestnenie v poslednom marcovom turnaji."
žádam satisfakci
Na oprave skriptu, ktorý vytvára poradie, sa pracuje. V budúcnosti by už mal poradie tvoriť automaticky správne, momentálne je zobrazované poradie TOP 3 valerko1, pepe4477 a gemixx, aj keď by malo byť po správnosti pepe4477, valerko1 a gemixx.
Ceny sú pre všetkých troch rovnaké, ale k veľmi tesnému víťazstvu v lige teda dostane gratuláciu pepe
Hráčov pepe4477, valerko1 a gemixx poprosím, aby mi poslali na stanley@pokerportal.sk mail s nickom, menom a adresou, kam tričko poslať a tiež želanú veľkosť (S/M/L/XL)
- Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
- pepe4477
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.