caute
vsimol som si, ze HEM mi narata pri session mensi pocet odohratych ruk ako PSklient, a nesedi ani profit(strata) CASHIER vs. HEM.Ako keby HEM nestihol nacitat niektore ruky. Upgrady robim vzdy ako su k dispozicii a pocitac je i5 3,2GHz+16GB RAM, cize to by malo byt ok. Neviete niekto v com moze byt problem?
HEM2 a zoom na PS
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Re: HEM2 a zoom na PS
Ahoj, sice nehram ZOOM, ale HM2 funguje na principe toho, ze P****Stars ti uklada historiu tvojich hands do .txt dokumentu a tie potom stahuje HM, takze to nebude tym, ze by pocitac nestihal si myslim...
Mozno ak mas run it twice nastavene, tak s tym ma HM problem a tak sa mi vidi, ze rata vzdy iba "prvy run" z dvoch, takze tam moze vznikat ten rozdiel...ak nemas nastaveny RIT tak potom neviem...
Mozno ak mas run it twice nastavene, tak s tym ma HM problem a tak sa mi vidi, ze rata vzdy iba "prvy run" z dvoch, takze tam moze vznikat ten rozdiel...ak nemas nastaveny RIT tak potom neviem...
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Re: HEM2 a zoom na PS
tak neviem, pozrem nastavenia pre rake alebo co, aj ked som tam nikdy nic nemenil, ale aj tak mi to nejde dokopy s tym poctom ruk???
neviete niekto pastnut spravne nastavenia, resp. kde to tam vobec hladat....
neviete niekto pastnut spravne nastavenia, resp. kde to tam vobec hladat....
- miuko81
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/1 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.