Často pozerám na dotácie PLO turnajov na U***et, ktoré sa hýbu až okolo 50% a nemôžem už ďalej vydržať nechať tam tie váľajúce sa peniaze len tak
Druhá strana mince je, že jednak neviem hrať PLO a nemám bohužiaľ ani čas na to, aby som ich hral, čo je dosť zlá kombinácia
Ak by sa našiel niekto, kto vie hrať PLO a má čas, no z nejakého dôvodu nemá zase bankroll, môžeme to spolu vyriešiť v prospech oboch strán Prípadných záujemcov poprosím, aby mi poslali súkromnou správou svoje skúsenosti s PLO a poslali tiež nickname z herne, kde PLO turnaje hrali, aby bolo možné pozrieť si výsledky na SharkScope. % a iné podprobnosti dealu si dohodneme, záležia samozrejme od konkrétneho hráča, pretože každý bude mať iný pomer zisk/riziko
Staking na PLO turnaje
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: Staking na PLO turnaje
ahoj,nabízíš ještě staking na plo turnaje?
- imdanuts
- Založený: Sep 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Môžeme sa o tom porozprávať, vidím že súkromné správy ti to zrejme ešte posielať nedovolí, môžeš ma teda kontaktovať na stanley@pokerportal.sk a napísať aké máš PLO turnajové a celkovo hráčske skúsenosti
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
email odeslán.
- imdanuts
- Založený: Sep 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.