Faced preflop 3bet
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Faced preflop 3bet
Ahojte. Vedel by mi niekto poradit ako ma vyzerat optimalny graf, resp. ci to nie je leak a ako to zlepsit. Dakujem
- vektor
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Faced preflop 3bet
ak si nerobis s tym grafom srandu, tak:
1) pridaj este tvoje staty VPIP/PFR, call 3bet, 4bet
2) prepni graf z EUR na BB
3) pridaj redline (nonshowdown winnings) aj showdown winnings
na prvy pohlad moc callujes 3bety a potom nevies co po flope robit.
winnings graf by podla mna mal sice klesat, lebo stojis proti silnejsej range akou otvaras in general, ale ty tam bleedujes nejak vela (60BI za 3000 ruk).
Cim miernejsie klesa, tym lepsie vies tie 3bety defendovat. Mozno tu niekto postne aj graf, ktory ide dohora.
Zaujimava tema.
1) pridaj este tvoje staty VPIP/PFR, call 3bet, 4bet
2) prepni graf z EUR na BB
3) pridaj redline (nonshowdown winnings) aj showdown winnings
na prvy pohlad moc callujes 3bety a potom nevies co po flope robit.
winnings graf by podla mna mal sice klesat, lebo stojis proti silnejsej range akou otvaras in general, ale ty tam bleedujes nejak vela (60BI za 3000 ruk).
Cim miernejsie klesa, tym lepsie vies tie 3bety defendovat. Mozno tu niekto postne aj graf, ktory ide dohora.
Zaujimava tema.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Ja mám niečo podobné, -67 BIs na 4k samples
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
ked celis 3betu tak 60% ruk foldnes a okamzite stracas peniaze, je jasne ze budes v minuse
daj si filter ze si nefoldol na 3bet, toto je nezmysel
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Preco by som si robil srandu ?
VPIP 19,5
PFR 16
Call 3bet 19,2
4bet range 2.0
hmmm ano je to zaujimavejsi graf, predpokladam ze tento graf by uz mal byt v pluse, na rozdiel od predchadzajuceho
VPIP 19,5
PFR 16
Call 3bet 19,2
4bet range 2.0
hmmm ano je to zaujimavejsi graf, predpokladam ze tento graf by uz mal byt v pluse, na rozdiel od predchadzajuceho
- vektor
yegon napísal:ked celis 3betu tak 60% ruk foldnes a okamzite stracas peniaze, je jasne ze budes v minuse
good point, ale co vravis na tento moj graf z NL10?
mala vzorka? variance?
- haman
vektor napísal:VPIP 19,5
PFR 16
Call 3bet 19,2
4bet range 2.0
neviem proti akym hracom hras, ci maju vsetci 3bet 2-4 a ziadna dynamika nie je na stole, ale pride ti ok foldovat 80% opening range? Superom staci, aby ta kazdu handu 3betli 3x sizingom a si superexploitovatelny. Aspon trochu thinking regovia ta dost znasilnuju v tomto podla mna. Nemusis ju hned rozsirit, ze budes foldovat 60% len, ale postupne by to mohlo ist
Zapracuj aj na 4bet bluffing range. Vyzera to tak, ze 4betujes iba QQ+,AK (a aj to je 2.56% range, cize viac ako realne 4betujes). Staci iba vybrat dobre handy, ktore maju dobry bloker vzhladom k jeho 3bet rangei a nerad ich defendujes proti 3betom.
Neviem, aky je tvoj winrate na NL20 a ci to crushujes, ale predpokladam, ze ked si otvoril tuto temu a vidim tvoje staty, tak asi skor nie. Viac sa teda v tomto adjustni a bude to easy good luck
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
cau ondoko
hravam 6max, winrate je biedny 0.74bb/100 (EV 1.52bb/100) na 163k hands a ako si uviedol aj preto som otvoril tuto temu, aby som zlepsil svoju hru v 3bet spotoch.
hraci tu maju 3bet od 2 do 12 a moj Fv3bet 68.2 takze znova ako si napisal niektori sa na mne odbavuju Skusim teda IP viac callovat a zapracovat na 4bet bluffoch.
hravam 6max, winrate je biedny 0.74bb/100 (EV 1.52bb/100) na 163k hands a ako si uviedol aj preto som otvoril tuto temu, aby som zlepsil svoju hru v 3bet spotoch.
hraci tu maju 3bet od 2 do 12 a moj Fv3bet 68.2 takze znova ako si napisal niektori sa na mne odbavuju Skusim teda IP viac callovat a zapracovat na 4bet bluffoch.
- vektor
inak podla toho 2.grafu je vidiet, ze zo zaciatku si to hral dost zle ale potom si sa adjustol a uz isiel graf hore, cize mozno ani nic netreba menit, len hrat dalej... resp. pozriet sa radsej na ine leaks.
- haman
zapracoval som na svojej hre a uz sa to vylepsuje, ale ta variacia je brut ci? hore to ide 1330€
- vektor
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.