Bleskový výpredaj vo VIP obchode P****Stars

Diskusia k herni P****Stars

Bleskový výpredaj vo VIP obchode P****Stars

Odoslaťod admin 23 Máj 2014 13:40

Diskusia k článku: Bleskový výpredaj vo VIP obchode P****Stars

Už onedlho si budete môcť vyzdvihnúť množstvo tovaru z VIP obchodu P****Stars za skvelé ceny s obrovskými zľavami – od 5. do 8. júna totiž prebieha v herni P****Stars bleskový výpredaj VIP obchodu so zľavami až do 60%.
Hráči, ktorí čakajú na chvíľu, kedy dostanú za svoje FPP body maximum, by si nemali nechať túto akciu ujsť a 5. júna o 11:00 SEČ by už mali byť pripravení pred pomyselnými bránami P****Stars VIP obchodu, pretože práve v tomto čase sa obrovský výpredaj odštartuje. Získajte okuliare, slúchadlá, tričká, kožené bundy, golfové príslušenstvo a ďalší skvelý tovar za super ceny s obrovskými zľavami. Nenechávajte si to na poslednú chvíľu – keď sa tovar minie, tak sa minie.
Pripravte sa radšej dopredu, urobte si plán nákupu a 5. júna o 11:00 SEČ už vám bude stačiť nákup iba potvrdiť. Bleskový výpredaj vyžaduje bleskový nákup - nenechajte si vyfúknuť akciový tovar za skvelé ceny pred nosom a nakúpte v P****Stars VIP obchode po spustení zliav medzi prvými.
Navštívte VIP obchod P****Stars a pripravte sa na svoj nákup v predstihu....

Celý článok => Bleskový výpredaj vo VIP obchode P****Stars
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Bleskový výpredaj vo VIP obchode P****Stars

Odoslaťod Stanley VII 06 Jún 2014 07:31

Pre prípad, že by to niekomu uniklo alebo že na túto akciu zabudol pripomínam, že výpredaj už odštartoval a prebieha do tejto soboty :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod nabokow 06 Jún 2014 08:21

dufal som, ze bude mikina z tych 2500 co boli/su medzi new v akcii, videl som ju live, no zial...este pokukavam po tom porsche design pere, chyba mi par bodov, kedze som nedavno vela rozmienal, ale otazkou je, ci si za 30e nekupim podobne dobre pero aj tu...

a mohli by zaradit do ponuky gunnar znova, nech si ich nemusim kupovat v alze :D
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Stanley VII 05 Aug 2014 19:07

Od 1. do 22. augusta beží v PS obchode ďalší výpredaj so zľavami od 33 do 58%, zľavnené položky sú tu:

http://www.P****Stars.cz/vip/store/category/?category=sale_global_all_all
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!