1. ročník OPT

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: Na zvazenie

Odoslaťod HohoMan 03 Máj 2007 11:53

...no já souhlasím. Taky si nedovedu představit, že stihnu odehrát všechny turnaje. Co třeba počítat každému člověku jen určitý počet nejlepších umístění za měsíc.
Př: pokud jsou 4turnaje/týden, to je cca 25T/měsíc.
...co počítat 20 nejlepších umístění za měsíc? Myslím si že to bohatě stačí.

...k hernám - výběr mě taky moc nenadchl, protože o 2 z nich jsem např. slyšel osobně poprvé. Rozmělňovat neustále BK do dalších heren mě taky netěší. Škoda že pokerportal asi neměl jinou možnost. Bylo by to jednodušší pro všechny. No musíme se s tím poprat :)
HohoMan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: Na zvazenie

Odoslaťod acvonmilan 03 Máj 2007 14:19

HohoMane jak jsi to spocital? 4 turnaje za tyden = cca 16 turnaju za mesic.
Problem zapocitavani nejlepsich mesicnich vysledku je v tom, ze to by bylo silene moc prace a navic by nebyly vysledky mesic aktualizovane. To uz bych se radeji priklanel k tomu pocitat jen 3 vysledky tydne - tim se dostaneme na 12 turnaju mesicne a navic kdyz se za tyden vynecha turnaj nebo i dva tak ztrata nebude at tak velika.
K tem hernam naprosty souhlas - je to docela necekane, na druhou stranu obrovsky obdiv a respekt pro Vlada a dalsi kluky odsud ze to dokazi vyjednat!
Spis mam strach z toho, aby se kvuli potizim s registraci neucastnilo OPT kolem desitky lidi :-(
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: Re: Re: Na zvazenie

Odoslaťod GusTapka14 03 Máj 2007 14:30

Chlapy , to ste nepochopili pointu?
musia sa pocitat vsetky vysledky inak to nema zmysel, to mozme hravat jeden turnaj tyzdene(podla vas)
niekto vyhra tri turnaje po sebe v jednom tyzdni a potom co? bude sa na ostatnych pozerat ako hraju? alebo bude cakat aby ho ostatny dobehli, to je kravina !
Obrázok používateľa
GusTapka14

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Re: Re: Re: Re: Re: Na zvazenie

Odoslaťod HohoMan 03 Máj 2007 14:44

jooo jak jsem to spočítal, to vážně netuším :-D
...každopádně je pravda že hodně bude záležet na počtu účastníků. Ale pokud bude děláno vše koncepčně jako dosud a bude to mít nějakou úroveň i motivaci v podobě slušných výher, tak o účast nemám strach.
HohoMan

Bogot Poker

Odoslaťod GusTapka14 03 Máj 2007 22:15

Testoval som tuto hernu a musim uznat je to *THUMBS UP*
ma svoje muchy ( mal som male komplik pri reg)
ale software je top
aj loby (menu) je jedno z najlepsich ake som videl a hral
po malom oboznameni s hernou , uznavam , je to bobra volba (slusna zmena)
vklady su tiez v pohode (bohaty vyber)
odporucam
Obrázok používateľa
GusTapka14

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Skoda

Odoslaťod 1zart1 03 Máj 2007 22:42

ze tu nie Vlade aby potvrdil, ze tie herne platia.
1zart1

Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Re: Skoda

Odoslaťod vlade 04 Máj 2007 18:51

Som tu, herne samozrejme platia ako je v clanku :)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Este co sa tyka pocitania bodov

Odoslaťod vlade 04 Máj 2007 18:56

Samozrejme neni nutne aby kazdy hral vsetky turnaje, ale ratat len niekolko najlepsich je asi trocha cudne a mohol by tam vzniknut celkom pekny bordel...

Navyse budu od pokerportalu nejake bonusy pre kazdeho kto nahra 200 bodov (25 Eur), sice nic extra, ale myslim ze potesi.

Tento bonus ale nebudeme vediet posielat na konto v herni, bude sa to posielat na moneybookers konto, co vy na to?
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Este co sa tyka pocitania bodov

Odoslaťod keso26 04 Máj 2007 19:09

bonus posielat na MB je v pohode, v podstate je to jedno, ci to ide do herne alebo sem, mne sa skor nezda hrat 4 vecery z tyzdna, zvlast ten piatok, ked sa da ist niekam von, co je asi lepsia volba ako sedet doma pri compe..hm, skratka chill-out po celom tyzdni si ani iny den ako piatok neviem velmi predstavit.Je to ale moj nazor, ostatny sa s nim nemusia stotoznit, len som cchel vediet, ci to tak vidia aj ostatny, alebo im to vyhovuje tak ako to je ;)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

!

Odoslaťod Rauuul 04 Máj 2007 19:52

Ja si maximalne zahraju ten turnaj na Titanu, nechce se mi kvuli tomu registrovat do dalsich trech heren.

Co za kazdou ucast v turnaji odecist jeden bod? tim by se kompenzovala vyhoda ucastneni vsech ctyrech turnaju v tydnu?
Rauuul

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!