Twittroviny špeciál: Vicky Coren vynechá WSOP 2014! Prečo Vi

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Twittroviny špeciál: Vicky Coren vynechá WSOP 2014! Prečo Vi

Odoslaťod admin 12 Jún 2014 11:36

Diskusia k článku: Twittroviny špeciál: Vicky Coren vynechá WSOP 2014! Prečo Vicky už Vegas neláka?

Vlnu diskusií sa podarilo počas uplynulých dní rozpútať britskej pokorvej superstar a jednej z najúspešnejších hráčok vôbec Vicky Coren. Tá nedávno vo svojom blogu uviedla, že sa tohtoročného WSOP nezúčastní. Pre mnohých to bol šok. Čo Vicky k tomuto rozhodnutiu viedlo? Aj to sa dozviete v dnešnom špeciálnom článku.

WSOP 2014 je v plnom prúde, no dve veľké hviezdy britskej pokrovej scény Victoria "Vicky" Coren a Neil Channing nedávno na svojom blogu oznámili, že sa tohtoročného pokrového kolotoča v meste hriechu nezúčastnia. Najmä zo strany Vicky Coren, toto rozhodnutie vyvolalo množstvo vášnivých polemík o tom, čo sa vlastne za ním skrýva. Vicky ešte priliala olej do ohňa, keď len pár dní pred svojim oficiálnym vyjadrením, odkazovala na sociálnych sieťach na odkaz blogu Neil Channinga, ktorý sa rovnako neúčastní WSOP 2014. Vo svojom blogu Neil tvrdo kritizoval samotné podujatie a upozorňoval v ňom na "staré neriešené problémy". Práve túto pasáž Vicky vo svojom twitte dávala najviac do pozornosti.

Neil Channing v tejto pasáži svojho blogu ostro kritizuje samotné WSOP a upozorňuje na nepríjemné skúsenosti z WSOP 2013. "Hlavný dôvod, ktorý ma odradzuje cestovať 6,000 km za pokrom do Las Vegas, je správanie niektorých hráčov, ktoré som zažil minulý rok vo Vegas. Správanie sa profesionálnov najmä z USA, ku hráčom rekeačným,...

Celý článok => Twittroviny špeciál: Vicky Coren vynechá WSOP 2014! Prečo Vicky už Vegas neláka?
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!