Live cash game Košice
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Live cash game Košice
Zdravím,
ak by sa chcel niekto podeliť so svojimi skúsenosťami, tak tu prosím napíšte, ktorý poker club v KE odporúčate na live cg a aký bankroll je podľa vás vhodný na cash-ku?
Ďakujem.
ak by sa chcel niekto podeliť so svojimi skúsenosťami, tak tu prosím napíšte, ktorý poker club v KE odporúčate na live cg a aký bankroll je podľa vás vhodný na cash-ku?
Ďakujem.
- tommytommy
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 11 krát/3 krát
Re: Live cash game Košice
Cau,
no na vyber toho vela nie je, takze asi si to vyskusaj vsetko a sam sa rozhodni. Monte Carlo, Olympic
Kedze sa hra vacsinou 0.5-1 alebo 1-1, tak 30BI si priprav minimalne a GL, daj potom vediet, za jak rychlo si to bustol, resp. ci uz si kupil dom za vyhry
GLGL
no na vyber toho vela nie je, takze asi si to vyskusaj vsetko a sam sa rozhodni. Monte Carlo, Olympic
Kedze sa hra vacsinou 0.5-1 alebo 1-1, tak 30BI si priprav minimalne a GL, daj potom vediet, za jak rychlo si to bustol, resp. ci uz si kupil dom za vyhry
GLGL
- Za tento príspevok od trgy poďakovali :
- tommytommy
- trgy
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 21 krát/35 krát
Dik za info.. v monte carle som uz par krat hral.. olympic pojdem skusit..
a benlux v hiltone uz nefunguje? a minule som videl niekde reklamu na hot chilli poker, ale na nete som nic nenasiel.. hra sa cashka aj tam, resp. funguje vobec taky club?
roll 30 BI nemam, ale asi skusim nejaky ten shot aj s mensim rollom v priebehu jula v MC
a benlux v hiltone uz nefunguje? a minule som videl niekde reklamu na hot chilli poker, ale na nete som nic nenasiel.. hra sa cashka aj tam, resp. funguje vobec taky club?
roll 30 BI nemam, ale asi skusim nejaky ten shot aj s mensim rollom v priebehu jula v MC
- tommytommy
Pokial viem, tak nie, v benluxe sa uz nehra, mozno ma niekto opravi.
Ten chili- toto je co som nasiel https://www.facebook.com/hotchillipoker?fref=ts posledny post z minuleho roka, takze neviem, neviem.
Ostava Ti len Monte, alebo Olympic, pripadne vyjazd do Popradu ci Presova.
Ten chili- toto je co som nasiel https://www.facebook.com/hotchillipoker?fref=ts posledny post z minuleho roka, takze neviem, neviem.
Ostava Ti len Monte, alebo Olympic, pripadne vyjazd do Popradu ci Presova.
- trgy
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 21 krát/35 krát
este snad dobra rada ked nemas roll na 1/1......v monte carle sa kazdy pondelok, streda a sobota (okrem vikendov ked sa hraju vacsie turnaje) hra cashovka 0,25€/0,50€ uz od 17:00-17:30.....zucastnuju sa jej hlavne hraci ktori pridu na freeroll
gl
gl
- Za tento príspevok od eMKey poďakovali :
- tommytommy
- eMKey
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 26 krát/5 krát
Dikes za info myslel som, ze 0,25€/0,50€ sa uz nehra.. takze este raz dik za radu.. skusim to teda najprv tam..
- tommytommy
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.