Caute,
Ako dlho asi moze trvat vyber z herne na kreditnu kartu VISA ?
Z fulltiltu som vyberal este minuly tyzden, uz v pondelok mi poslali mail ,ze vyber bol schvaleny,ale na ucte ich stale nemam. Diky
vyber na VISA electron
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: vyber na VISA electron
Nasiel som o tom info na stranke fulltiltu:
Cize vyber na Visu trva 3-10 pracovnych dni odkedy bol vyber schvaleny. Teoreticky by si teda mal dostat peniaze najneskor 2 tyzdne od vyberu (pokial teda nemaju v krajine z ktorej to posielaju medzitym nejaky statny sviatok)
Automatic Visa withdrawals will take 3-10 business days after your withdrawal has been processed for the funds to appear on your statement.
Cize vyber na Visu trva 3-10 pracovnych dni odkedy bol vyber schvaleny. Teoreticky by si teda mal dostat peniaze najneskor 2 tyzdne od vyberu (pokial teda nemaju v krajine z ktorej to posielaju medzitym nejaky statny sviatok)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
A práve preto je fajn používať napríklad Skrill alebo Neteller, pretože po schválení výberu sú tam peniaze okamžite. Človek by síce možno mohol oponovať, že sú tam síce okamžite a okamžite ich môže poslať aj do inej herne, ale ak ich chce na vlastnú spotrebu, tak ich okamžite nemá a pri výbere na kartu ich má už na svojom bankovom účte.
Aj k Skrillu alebo Netelleru je však karta, takže sa dá týmito peniazmi okamžite platiť v obchodoch, prípadne ich vybrať z bankomatu (aj keď ja osobne preferujem skôr to platenie kartou, lebo za výber sú poplatky).
Viac o Skrill aj Netelleri tu: http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... a-neteller
Aj k Skrillu alebo Netelleru je však karta, takže sa dá týmito peniazmi okamžite platiť v obchodoch, prípadne ich vybrať z bankomatu (aj keď ja osobne preferujem skôr to platenie kartou, lebo za výber sú poplatky).
Viac o Skrill aj Netelleri tu: http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... a-neteller
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Dakujem za info
Skrill aj kartu k nemu mam, na vybery ho pouzivam. Neviem, co mi teraz napadlo skusat vyber na VISA ... Nevadi, ostava mi len pockat
Skrill aj kartu k nemu mam, na vybery ho pouzivam. Neviem, co mi teraz napadlo skusat vyber na VISA ... Nevadi, ostava mi len pockat
- palio07
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.