POKROVA ZEM
Počet príspevkov: 35 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
POKROVA ZEM
Caute,
ked uz tu mame satana a anjela, tak to doplnim ja, smrtelnik
S vacsinou vas aktivnych sa stretavam za stolmi, poznate ma pod nickom theproksa na PS..
So satanom sme skypovali a on mi navrhol aby som si zalozil blog, pretoze tento rok, sam neviem preco, som nejak nevedel najst motivaciu (posledne dva -tri tyzdne je to lepsie) na nejaky solidny volume, pritom vysledky boli okish..
Snazil som sa to neviem ako zmenit, ale vzdy to vyvrcholilo len tym ze som si nalozil na seba prilis vela, za par dni vyhorel a patricne sa potom najebal, lebo sak co budem robit...
Mojim cielom je sa dostat co najskor do starych kolaji a hrat 100-150k handov mesacne.
Graf 2014:
Je to mix 50nl a 100nl (vzdy ked som mal dlhsiu pauzu tak som zacal na 50nl aby som otriasol hrdzu zo seba) a ako hovorim, volume zalostny, chcel by som do konca roka dat okolo 600-800k handov, ale nebudem radsej predbiehat, je to take zbozne zelanie, avsak som odhodlany to zmenit a kurva pracovat.
Ciele na tento mesiac zverejnim az po pohode.
Peace, a glgl za stolmi fellow grinderi.
PS. Ak mate na mna nejake poznamky a leaky a ak to nieje tajomstvo, ktore by ste si chceli nechat len pre seba, tak by som bol vdacny ak by ste ich sem postli, pretoze samozrejme sa chcem aj zlepsovat a nehrat cely rok len 100nl.
ked uz tu mame satana a anjela, tak to doplnim ja, smrtelnik
S vacsinou vas aktivnych sa stretavam za stolmi, poznate ma pod nickom theproksa na PS..
So satanom sme skypovali a on mi navrhol aby som si zalozil blog, pretoze tento rok, sam neviem preco, som nejak nevedel najst motivaciu (posledne dva -tri tyzdne je to lepsie) na nejaky solidny volume, pritom vysledky boli okish..
Snazil som sa to neviem ako zmenit, ale vzdy to vyvrcholilo len tym ze som si nalozil na seba prilis vela, za par dni vyhorel a patricne sa potom najebal, lebo sak co budem robit...
Mojim cielom je sa dostat co najskor do starych kolaji a hrat 100-150k handov mesacne.
Graf 2014:
Je to mix 50nl a 100nl (vzdy ked som mal dlhsiu pauzu tak som zacal na 50nl aby som otriasol hrdzu zo seba) a ako hovorim, volume zalostny, chcel by som do konca roka dat okolo 600-800k handov, ale nebudem radsej predbiehat, je to take zbozne zelanie, avsak som odhodlany to zmenit a kurva pracovat.
Ciele na tento mesiac zverejnim az po pohode.
Peace, a glgl za stolmi fellow grinderi.
PS. Ak mate na mna nejake poznamky a leaky a ak to nieje tajomstvo, ktore by ste si chceli nechat len pre seba, tak by som bol vdacny ak by ste ich sem postli, pretoze samozrejme sa chcem aj zlepsovat a nehrat cely rok len 100nl.
Naposledy upravil theproksa dňa 07 Júl 2014 19:48, celkovo upravené 1 krát.
- theproksa
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Re: POKROVA ZEM
Jaj a este aby som nezabudol a aby som uz isiel uplne all out a citil sa jak zumpa ak nebudem disciplinovany.
Mam urcite podlznosti, lebo sak preco nie, tak sem budem pisat v % ze kolko z celkoveho dlhu (dlh+stake+do konca roka musim zarobit jednu specificku sumu, ktoru samozrejme specifikovat nebudem) mam splatene a ked vsetko splatim, tak sa nejak odmenim. Vibracnu vaginu, monocykel alebo nove hrnce, neviem este... Mozno zacnem pisat aj mesacne vydavky, lebo hlavne tie ma dostali do momentalnej situacie. Takze este raz, gl me, ???, profit!!
Mam urcite podlznosti, lebo sak preco nie, tak sem budem pisat v % ze kolko z celkoveho dlhu (dlh+stake+do konca roka musim zarobit jednu specificku sumu, ktoru samozrejme specifikovat nebudem) mam splatene a ked vsetko splatim, tak sa nejak odmenim. Vibracnu vaginu, monocykel alebo nove hrnce, neviem este... Mozno zacnem pisat aj mesacne vydavky, lebo hlavne tie ma dostali do momentalnej situacie. Takze este raz, gl me, ???, profit!!
- theproksa
to je blog ! dime nato casu malo penez tez...
na konci roka si budeme pinkat 600vku a popijat kavicku jak gentlemani
na konci roka si budeme pinkat 600vku a popijat kavicku jak gentlemani
Spoiler:
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
theproksa napísal: PS. Ak mate na mna nejake poznamky a leaky a ak to nieje tajomstvo, ktore by ste si chceli nechat len pre seba, tak by som bol vdacny ak by ste ich sem postli, pretoze samozrejme sa chcem aj zlepsovat a nehrat cely rok len 100nl.
nerad proti tebe hram, staci?
nech sa dari
- ondoko
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Mám ťa označeného ako zlého rega, (strašného) overplayera, spewera a rád proti tebe overbetujem. Viac ti nemôžem povedať
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
SATAN napísal:to je blog ! dime nato casu malo penez tez...
na konci roka si budeme pinkat 600vku a popijat kavicku jak gentlemaniSpoiler:
suhlasim, ako napad sa mi to paci, pinkat si s presskom v ruke 600vecky
Spoiler:
- theproksa
@Zeltzn @Ondoko
Mozno to teraz bude zniet zvlastne/pritiahnute za vlasy/ze sa vyhovaram, ale prisaham, ze proti slovenskym regom (aj scarmakerrrr) som toho naspewoval asi najviac neviem preco to je, praveze som prekvapeny Ondoko ze si to napisal, cakal som podobnu reakciu ako Zeltzn.. a inac proti tebe najviac lebo tak neznasam toho avatara a okamzite ma do tiltu dostane Brian nakazeny
Aaaaaaanyway, som rad ze si mi to povedal, o spewoch viem, asi tretinu lifetime hands som hral deep takze mi z tade nieco ostalo asi Mam teraz aspon mental note a ked vyrobim nejaku kravinu tak to sem hodim a mozete si na mne zgustnut
Mozno to teraz bude zniet zvlastne/pritiahnute za vlasy/ze sa vyhovaram, ale prisaham, ze proti slovenskym regom (aj scarmakerrrr) som toho naspewoval asi najviac neviem preco to je, praveze som prekvapeny Ondoko ze si to napisal, cakal som podobnu reakciu ako Zeltzn.. a inac proti tebe najviac lebo tak neznasam toho avatara a okamzite ma do tiltu dostane Brian nakazeny
Aaaaaaanyway, som rad ze si mi to povedal, o spewoch viem, asi tretinu lifetime hands som hral deep takze mi z tade nieco ostalo asi Mam teraz aspon mental note a ked vyrobim nejaku kravinu tak to sem hodim a mozete si na mne zgustnut
- theproksa
Jj, ja som tiež trochu agresívnejší proti "našim", ale na teba nemám
Dlhšiu dobu som ťa nevidel na stoloch (regular). Mal si nejakú pauzu alebo zoomuješ?
Dlhšiu dobu som ťa nevidel na stoloch (regular). Mal si nejakú pauzu alebo zoomuješ?
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
tento mesic cekam poradne volume a poradny profit
Spoiler:
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
Zeltzn napísal:Jj, ja som tiež trochu agresívnejší proti "našim", ale na teba nemám
Hram v podstate to na co mam naladu, snazim sa hrat primarne regulars, bavi ma hrat aj SH a HU, ale s volumom to vzdy vyjde tak 50/50 lebo potom ked si dam mensiu pauzu a uz sa mi nechce cakat pokym sa mi rozbehne session tak rovno zapnem zoom. Hram ho aj ked mam popri tom turnaj a dostanem sa do money. Pauzy som mal tiez tento rok, ako hovorim, nemal som vobec disciplinu.. Inac ja som ta uz tiez dobre dlho nestretol za stolmi, takze mozno tie notes mozes aj zmazat dufam
- theproksa
Počet príspevkov: 35 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.