POKROVA ZEM

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: POKROVA ZEM

Odoslaťod theproksa 08 Júl 2014 03:13

SATAN napísal:tento mesic cekam poradne volume a poradny profit
Spoiler:

DIME SATANE!!! zajtra a pozajtra este nieco odohram, stvrtok - sobota festival, nedelu sa hlasim a od pondelka sa ide TVRDO MAKAT (tie capslocky mam od teba, lebo si zviiira) !!!!!

Pripajam grind hymnu:

theproksa

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod ondoko 08 Júl 2014 08:10

theproksa napísal:neviem preco to je, praveze som prekvapeny Ondoko ze si to napisal, cakal som podobnu reakciu ako Zeltzn..

uz dlho som proti tebe nehral (mozno naposledy minuly rok, tento rok sme parkrat sedeli spolu za stolom, ale v pote sme spolu asi ani neboli), ale mam nejak v pamati utkvene, ze som proti tebe nevyhral poriadne ziadny showdown, tak asi preto. ale zas to som hral este dost ako lama, za ten rok som myslim dost improvol, tak uz by to mozno bolo ine kafe ;) a raz si ma nasral rivernutym nutsflushom do mojho setu, to si presne pamatam :D inak si mi neprisiel ako spewer popravde, nevidel som od teba divne showdowny, povazujem ta za solid rega :) tak ale asi sa mylim :lol2:
ondoko

Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod SATAN 08 Júl 2014 08:32

kazdy tady kazdeho sudi jaky je spatny... hento robi zle toto robi zle... kazdy pise jak sa zlepsil jak pracuje na svojej hre.. len citam jak je nl100 lahke a jake je tam pomali najlepsi s celeho sveta... ale ze by nekdo ukazal poradnu raketu na 1m vzorke to sem este nevidel... naco do pice sudite druhych ked nato nemate absolutne zadne pravo... proksa zatat ukazal ze je winning regular (vid graf na prvej strane) ked mu toto nekdo chce vyvratit tak nech sa paci... ale ne recama ze je slaby lebo toto lebo tamto ... jak keby nikdo zvas nikedy neodspewoval bi...
ROZHODUJU VYSLEDKY NE RECI !
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod Zeltzn 08 Júl 2014 10:19

Môžem mu povedať, že je super. Že má super profit a že je jeden zo Slovákov na stoloch a vždy, keď ho uvidím, tak sa mi postaví. Alebo mu môžem povedať pravdu a aký majú rešpekt k nemu ostatní hráči na stoloch, s ktorými som mal možnosť spolupracovať. Čo mu asi viac pomôže? Mne teda viac prospeje, keď ma poriadne dojebú, ako keď mi nasľubujú modré z neba a budú mi honkať ego.

Ak by sme sa niekedy stretli na stoloch, tak mám určite veľa vecí poznačených, ale dlhšiu dobu sme už spolu nehrali, tak si teraz na nič iné nespomeniem. Mám taký pocit, že strašne overcbetuješ, ale nie som si 100% istý
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod theproksa 08 Júl 2014 10:46

ondoko napísal:
theproksa napísal:neviem preco to je, praveze som prekvapeny Ondoko ze si to napisal, cakal som podobnu reakciu ako Zeltzn..

uz dlho som proti tebe nehral (mozno naposledy minuly rok, tento rok sme parkrat sedeli spolu za stolom, ale v pote sme spolu asi ani neboli), ale mam nejak v pamati utkvene, ze som proti tebe nevyhral poriadne ziadny showdown, tak asi preto. ale zas to som hral este dost ako lama, za ten rok som myslim dost improvol, tak uz by to mozno bolo ine kafe ;) a raz si ma nasral rivernutym nutsflushom do mojho setu, to si presne pamatam :D inak si mi neprisiel ako spewer popravde, nevidel som od teba divne showdowny, povazujem ta za solid rega :) tak ale asi sa mylim :lol2:

Ja nevjem uš :D dlho som proti tebe nehral velky pot to je pravda a dakujem :)
theproksa

Odoslaťod theproksa 08 Júl 2014 10:52

SATAN napísal:kazdy tady kazdeho sudi jaky je spatny... hento robi zle toto robi zle... kazdy pise jak sa zlepsil jak pracuje na svojej hre.. len citam jak je nl100 lahke a jake je tam pomali najlepsi s celeho sveta... ale ze by nekdo ukazal poradnu raketu na 1m vzorke to sem este nevidel... naco do pice sudite druhych ked nato nemate absolutne zadne pravo... proksa zatat ukazal ze je winning regular (vid graf na prvej strane) ked mu toto nekdo chce vyvratit tak nech sa paci... ale ne recama ze je slaby lebo toto lebo tamto ... jak keby nikdo zvas nikedy neodspewoval bi...
ROZHODUJU VYSLEDKY NE RECI !

Dano nemyslim si ze to Zeltzn mysli nejak v zlom, mozno to vyznelo v jeho poste ze by som mal mat wr -3bb a mozno z tych hands ktore som s nim odohral by som aj mal.. :D kazdopadne ja som za to aby sme sa tu navzajom motivovali kedze hrame podobne stakes a urcite tomu prospeje konstruktivnejsia kritika, samozrejme respektujem ak nebude chciet prezradzat konkretne veci, napr. jak tebe poslal anyface...

Ale zas poznam uz tvoj zapaleny styl vyjadrovania sa, takze viem ze ani ty to voci nim nemyslis v zlom :). Len bratsku lasku chcem vidiet chalani, egobattle nam moc nepomozu, to vsetci vieme..
Naposledy upravil theproksa dňa 08 Júl 2014 10:57, celkovo upravené 1 krát.
theproksa

Odoslaťod theproksa 08 Júl 2014 10:56

Zeltzn napísal:Môžem mu povedať, že je super. Že má super profit a že je jeden zo Slovákov na stoloch a vždy, keď ho uvidím, tak sa mi postaví. Alebo mu môžem povedať pravdu a aký majú rešpekt k nemu ostatní hráči na stoloch, s ktorými som mal možnosť spolupracovať. Čo mu asi viac pomôže? Mne teda viac prospeje, keď ma poriadne dojebú, ako keď mi nasľubujú modré z neba a budú mi honkať ego.

Ak by sme sa niekedy stretli na stoloch, tak mám určite veľa vecí poznačených, ale dlhšiu dobu sme už spolu nehrali, tak si teraz na nič iné nespomeniem. Mám taký pocit, že strašne overcbetuješ, ale nie som si 100% istý

Overcbet to urcite nebude (niekde okolo 50 ho mam), ale vo vela veciach co si spominal som sa ciastocne alebo uplne nasiel a keby som nerobil casto chyby tak hram 1k nl a nie 100.. A jj, mas pravdu ze skor mi pomoze ked ma niekto dojebe ako ked mi bude hovorit, ze som super a v papuckach urcite vyownujem truetellera jak masielko.
theproksa

Odoslaťod SATAN 08 Júl 2014 14:18

anyface mi napisla konkretne veci .... ale tebe tu nikdo konkretne veci nenapisal ... jak moze nekdo po roku napisat ze overplayujes alebo neco podobne a povazovat ta sa slabeho zleho hraca do pice ... ja sme pred rokem hral nl10 a stal sem za velky k**** takze lude s kterima sem hral mi budu pisat ze overplayujem a sem zly hrac na zaklade rok starej info ? ta informacia nema zadnu vahu a pripadami to len jak keby si tu nekdo ukajal ego...
zachvilku tu budu pisat o magorkovi ze je slaby lebo uvida 2x ze neco zahral spatne uz iba cekam kedy sa najde nejaky taky ripak... takto mi to pripada
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod ondoko 08 Júl 2014 15:30

SATAN napísal:...

akoze nehnevaj sa na mna satan, ale si teraz dost mimo podla mna..

sak sa spytal ake na neho mame noty, tells atd a Zeltzn mu napisal tie svoje.. a co je na tom?? sak tuna smrtelnik :D sam povedal, ze proti Zeltznovi spewoval, tak podla mna by bolo divne, ak by na neho tie noty nemal a naopak mal, ze je solid, hra ABC atd, nemyslis??

Odkial si mal vycucat, ze tak nehra aj proti inym a overall je dost slusne winning? Len pre neho dobre, ze vie, ze Zeltzn ma neho take notes a moze vyuzit to, ze ho bude lighter calldownovat.

calm down please..

peace
ondoko

Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod SATAN 08 Júl 2014 17:11

no jasne to je tvuj pohled ja mam svuj...
Obrázok používateľa
SATAN

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!