HM2 na PS zoom
Počet príspevkov: 30 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
HM2 na PS zoom
Ahojte,
mozno sa to tu uz niekedy riesilo, ale nenasiel som to
Ked si zaplnem zoom, tak mi hore iba pise ze waiting for hands ale HUD mi nikdy neukaze...Neviete mi poradit ??
mozno sa to tu uz niekedy riesilo, ale nenasiel som to
Ked si zaplnem zoom, tak mi hore iba pise ze waiting for hands ale HUD mi nikdy neukaze...Neviete mi poradit ??
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: HM2 na PS zoom
spustil som to tak a stale nic
-
v Active Session si zapni Tabler Finder a asociuj stoly so sessions.
dalej si nenapisal, ci sa ti importuju ruky, lebo ak nie. tak vyries najprv import.
dalej si nenapisal, ci sa ti importuju ruky, lebo ak nie. tak vyries najprv import.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
v active session mi ukazuje ze hram a aj historiu mi uklada...ale HUD stale nikde
-
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Zdravim,
chcel by som sa len opýtať či mi niekto neviete poradiť s holdem managerom presnejšie s HUD. CHcel by som si rozdeliť HUD čo mi zobrazuje na stole na 2 časti v podstate ako keď mam všetky tie štatystiky pokope, chcel by som ten panel rozdeliť na polovicu a vedel si ich nezávisle od seba presúvať po stole. Neviem to spraviť stale len jeden panel viem mať. Keby že niekto vedel ako to spraviť tak ďakujem za radu.
GL všetkym
chcel by som sa len opýtať či mi niekto neviete poradiť s holdem managerom presnejšie s HUD. CHcel by som si rozdeliť HUD čo mi zobrazuje na stole na 2 časti v podstate ako keď mam všetky tie štatystiky pokope, chcel by som ten panel rozdeliť na polovicu a vedel si ich nezávisle od seba presúvať po stole. Neviem to spraviť stale len jeden panel viem mať. Keby že niekto vedel ako to spraviť tak ďakujem za radu.
GL všetkym
- Vladiskoo
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
2 HUD panely pre 1 hraca, malo by to ist vobec? podporuje to HM2?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Neviem, toto sa pýtam lebo ide mi o to proste že to tam mam veľa toho potom pod sebou alebo tak. A len som chcel vedieť či je možne niečo také v HM2 alebo ako by sa to dalo inač spraviť. Lebo som pozeral len tak na google a tam som našiel niečo také.
- Vladiskoo
alebo také niečo. A neviem či to je jeden panel len alebo ako by sa to dalo spraviť aby sa to dalo oddeliť od seba.
- Vladiskoo
Počet príspevkov: 30 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.