lifetime downswing baby

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: MOŽE BUC AJ ORECHOVÝ

Odoslaťod Magnus 26 Júl 2014 20:35

:vlade:
Prílohy
NYV270f37_IMG_4876.JPG
NYV270f37_IMG_4876.JPG (69.16 ) Zobrazená 2995 krát
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Re: MOŽE BUC AJ ORECHOVÝ

Odoslaťod SATAN 26 Júl 2014 21:11

Spoiler:
Obrázok

no nic pokad chce nekdo easymoney tak za hodinu budu sedet na stoloch.... :vlade:
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Re: 100h+ ? neni problem !

Odoslaťod SATAN 28 Júl 2014 09:33

no napisu zase jeden normalny post nech tu len nepicuju stale... :gl:
pred par dnama mna oslovil vsemi uznavany yegon aby sme spravili leakfinder s mojej dojebanej hry na zoome (uz to ani on nevydrzal :D a to si myslim ze vydrzi dost ked sem videl ten screen s HM co ma) no a ked sme si tak pisali tak mi povidal ze na oplatku ho naucim robit 100h mesicne no a ja uz 2 dni rozmyslam ze jak to spravim...
myslim ze hlavny problem fulltime pokrovych hracu ked sa dostanu do urciteho bodu je ze strata pojem o casy a realnej hodnote penez (ja mam oboje... nevim ani co je dneska za den a ked mi zajebe tak mam budicek o 2hej rano, a ty penize to je kazdemu jasne)
no ale co chcu povidat, myslim ze vecsina ludi co chce davat 100h mesicne a nedava je ze su proste lenivy, nemaju zadny rezim, menaju zadnu motivaciu, nemaju skym sutazit, beru poker jak povinnu pracu(ja neznasam ked neco musim) a radsi robia prijemnejsi veci a dennodenne odkladaju poker, este ked do teho stratis pojem o casy tak sa stane to ze je 13teho a ty nemas ani 20h poctivo odrobenych hodin...a toto pisu s vlastnej skusenosti za posledne dva mesice sem odehral velky KOK prestal sem sa ucit totalne sem sa na vsetko vyjebal a stracam cas uplnyma blbostama... sem na seba nasraty, hambim sa, a takto sa uz vubec nikde neposunu a len si kazdy den vypravam ze uz by bylo nacasy zacat poradne zase makat a hlavne dlhodobo, stratil sem pojem o casy a 2 mesice vpici keby sme robil apon neco uzitecne ale fakt stracam len cas.... myslim ze sa v temto par ludi najde...
no a jak to napravit... su dva typi ludi ty co sa dokazu nakopnut sami (to su naprikald ja) a ty co ich nekdo musi nakopnut...
takze tu uvedu priklad jak to funguje.... doteraz sem tu daval mesicne vysledky kde sem odmakal 200h (mozno to par ludi nakoplo k vecsimu volume) ale byl sem SAAAAAAM a takto to proste fungovat nebude ja tez nejsu robot a potrebuju sem tam nakopnut od nekoho ineho... odehrat 200h je strasna drina ale neni to nemozne a da sa aj vicej vim o ludoch co 200h luskaju uplne v pohode a maju do teho perfektne vysledky...

takze aby sem to skratil lebo uz mna bola prsty, vypil sem cely protein, kavu a zedel mysku bananu...
dostal sem napad na pokrovu ligu s kteru sem uz oslovil adminu s PP aby sme spolu neco spachali a ty co chcu fakt vicej makat aby makali...info bude coskoro...
takze na pripravu do ligy (do kterej sa dufam vsetci zapisete) by sem byl rad keby ste ty co chcete zvysit volume zacali uz teraz..
a to tak ze napisu minimalne mesicny cil... moze byt aj 3mesicny... rozpisuho na jednotive dni tak aby to vychadzalo + ked vim ze tu bude volno tak ho tam zapisu a budu ho kazdy den updatovat.... kludne sa podelim aj s odmenu kteru si dam za vykonanu pracu... zadne grafy zadne vysledky kolko bi su + len ciste hodiny a handy hotovo... ked vim ze cil nemozu splnit kvuli necakanym okolnostam tak ho upravim ale nebudu ho upravovat kvuli temu ze su lenivy a ze sa mi nechce...

pujdu prikladem a latku nastavim tak nejak normalne a zacnu uz dneska nebudu cekat do 1. jak sračka...

SATAN TO DÁ !
28.7.-1.9.
35dni x 6h = 210h (jednoducha matematika), toto je minimum co chcu dat
planovane pauze 0, makat sa bude kazdy den
Spoiler:
Obrázok

a tu mam material ktery sa kuknu este raz, 46 videi ze zoomu v priemeri ma jedno video 45minut takze 34,5h
Spoiler:
Obrázok

Spoiler:
Obrázok

+ do denniho reportu budu pridavat posilku ale to nemam naplanovane, nekedy je tvrdy trening a telo si vyzaduje vicej jak 1 den regeneracie
+ chcu kazdy den venovat aspon 1h analizovani spotu ktere mi robili problemy, toto by sem najraci prebral s nekym kdo je lepsi jak ja lebo nevim co robim veci spravne...zaujemnci sa hlaste prosim, a analizovat by sem chcel bud pred session alebo po session a s nekym cez skype, ondoko, yegon co pridate sa ?
+ sa nebudu hambit a dam si sem momentalne mojeho najvecsiho nepritela dota2...toto cislo musi byt co najblizsi k 0

toto ked spocitam tak pokru denne budu aj s analizama a jakym takym studiem venovat 8h...toto mi dojde rozumne na fulltime hraca

DUFAM ZE DO KONCA MESICA TU BUDE ZAPISANYCH MINIMALNE 10 LUDI INAC TO BUDU BRAT JAK TOTALNY FAIL A TY CO TO CITATE A NEJSTE ZAREGISTROVANY TAK BLESKEM TO NAPRAVTE

a posledna vec kteru chcu kupit mojej priatelke lebo stary sa dojebal
za odmenu ze takto makam, ten za 1,3k (pokad sa temu nekdo rozumi kludne mi poradte, ale hlavne nech tu nevznikne debata o notebookoch, tu sa maka)
bude to za 3mesice x 160h
Spoiler:
Obrázok

Za tento príspevok od SATAN poďakovali :
vlade
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod SATAN 28 Júl 2014 10:35

takto vypada finalna podoba mozete si ju skopirovat a upravit

CHCELI STE MNA SPATKY TAK SEM TU !

Obrázok

SATAN TO DÁ !
28.7.-1.9.
poker 0/210h
videa 0/34,5h
analizy 0/35h
posilka 0x/35d
dota2 0h

updatovat budu kazdy den, a pujdu poctivo prikladem, kazdy kdo sa kemne prida ma odemna freeroll za kazdy den ktery neodehraju minimalne 6h mu poslu 5$... kazdemu kdo sa zapise, a bude updatovat kadzy den, cashoutovat budu 1.9.14

KDO SA PRIDA K SATANOVI DO PARTY ??
Spoiler:
Obrázok

a este jeden popici song
Spoiler:
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod kubo251 28 Júl 2014 10:46

gl, 210hod je uz fakt hardcore grind :poklona:
kubo251

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 3 krát/28 krát

Odoslaťod SATAN 28 Júl 2014 10:50

kubo251 napísal:gl, 210hod je uz fakt hardcore grind :poklona:

35dni 210h to neni take hrozne
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod ondoko 28 Júl 2014 11:30

:poklona: :poklona: :poklona:

drzim palce! :) myslim, ze v tvojom pripade to bude viac o mindsete, ako o cokolvek inom, ale das to! :)

co sa tyka challenge, tak som sracka a na august sa nepridam, mal by som byt dost rozcestovany a mi pride trapne si davat 40h challenge :( :D kazdopadne, v septembri sa hlasim ;) som este nikdy nedal viac nez 100h/mesiac

SATAN napísal:+ chcu kazdy den venovat aspon 1h analizovani spotu ktere mi robili problemy, toto by sem najraci prebral s nekym kdo je lepsi jak ja lebo nevim co robim veci spravne...zaujemnci sa hlaste prosim, a analizovat by sem chcel bud pred session alebo po session a s nekym cez skype, ondoko, yegon co pridate sa ?

no neviem, ci chces radu od niekoho, kto sa nevie uchytit na dvestovke, ale ked si trufas, tak mi hocikedy napis :)
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod 1886er 28 Júl 2014 11:43

:good:

ja sa pridám, 160h za 35 dní. :) gl
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod SATAN 28 Júl 2014 12:31

Spoiler:
ondoko napísal::poklona: :poklona: :poklona:

drzim palce! :) myslim, ze v tvojom pripade to bude viac o mindsete, ako o cokolvek inom, ale das to! :)

co sa tyka challenge, tak som sracka a na august sa nepridam, mal by som byt dost rozcestovany a mi pride trapne si davat 40h challenge :( :D kazdopadne, v septembri sa hlasim ;) som este nikdy nedal viac nez 100h/mesiac

SATAN napísal:+ chcu kazdy den venovat aspon 1h analizovani spotu ktere mi robili problemy, toto by sem najraci prebral s nekym kdo je lepsi jak ja lebo nevim co robim veci spravne...zaujemnci sa hlaste prosim, a analizovat by sem chcel bud pred session alebo po session a s nekym cez skype, ondoko, yegon co pridate sa ?

no neviem, ci chces radu od niekoho, kto sa nevie uchytit na dvestovke, ale ked si trufas, tak mi hocikedy napis :)

v septembri ta zapisujem automaticky pocitaj stym :pokerface:

ja sa neviem uchytit ani na 100vke takze ... :w4444x:
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod SATAN 28 Júl 2014 12:33

1886er napísal::good:

ja sa pridám, 160h za 35 dní. :) gl

GL ide sa nato... :river:
Obrázok používateľa
SATAN

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!