1. ročník OPT
Re: Re: jsem tam
moc ti to tam zatim nejde
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: 1. ročník OPT
Nezapajal som sa do diskusie, hoci ma taketo sutaze bavia, ale podmienky OPT sa mi zdali nevyhodne. Nakoniec je to vzdy o peniazoch. Ak som dobre ratal tak celkovy vklad na jedno kolo ja caa 264$ co je pre nasinca hodne. Pretoze vacsina hracov zacina a maju malu sancu aby sa im nieco vratilo. Tiez bodovanie okolo 20 miest je pre zacinajucich malo motivujuce. Pozrite sa SKCZ kolko ludi sa zucastnuje lebo maju malu sancu sa prebojovat do spicky. Naopak POKERLIGA s 500 bodovanymi miestami ma denne okolo 1000 ucastnikov. je to moj pohlad na vec, nemusi to byt pravda, ale ja to tak vidim. GL.
- sato1
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: 1. ročník OPT
Co ja viem, to je trocha cudny pohlad na vec, ze vklad na jedno kolo je 264$.
Hadam tam nejdes odovzdavat peniaze, ved sa jedna o 48 turnajov a na kazdom mozes vyhrat normalne peniaze ako pri beznych turnajoch, navyse za to ze tam hras a zadari sa ti ziskat body, tak mozes mat premie naviac.
A hraju len hraci z ciech a slovenska, takze je na turnajoch aj celkom dobra zabava ;)
Hadam tam nejdes odovzdavat peniaze, ved sa jedna o 48 turnajov a na kazdom mozes vyhrat normalne peniaze ako pri beznych turnajoch, navyse za to ze tam hras a zadari sa ti ziskat body, tak mozes mat premie naviac.
A hraju len hraci z ciech a slovenska, takze je na turnajoch aj celkom dobra zabava ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlado
skoncil som 3 na tom sng , inac prepac;-)
hoho este hra HU
hoho este hra HU
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
gratulujem
tapka: pohoda, ziadny problem, ved agresor do allin som bol ja ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: heh
Hoho, to sa mi paci ze si sa stoho vylizal,nezabudol si na nic,ze?
P.s. pri mojom stacku 4k a tvojom okolo 700 pri bb 300 keby ta nepoznam tak si Nr. 4 !
P.s. pri mojom stacku 4k a tvojom okolo 700 pri bb 300 keby ta nepoznam tak si Nr. 4 !
-
Re: Re: heh
njn panko O:-)
- HohoMan
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: heh
pohoda ,islo predsa o zabavu
-
Hoho
ozaj, hrali sme v Povazskej za jednym stolom?
-
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.