1. ročník OPT
Hoho
mas pravdu , niektory netusia co je poker
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Vlad'o
vyzera to dobre :)
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
:(
hoho mas uplnu pravdu, asi aj presne viem, ktoreho jedinca si myslel. All-in siel asi tolko krat, co mi vsetci dokopy, k tomu obrovske stastie a blbe poznamky typu "huraaaa" ked vypadol pajan, alebo arogantne papa pri dalsom. Prvy krat sa mi stalo, ze som pri pokri pri stole niekoho vyslovene nemusel. Vlade tiez som s nim vypadol ked siel all-in s K-A suited, ja call s 9-9, na river mu prislo K. Je to sice uplne normalne, stava sa to, ak by to bol ktokolvek iny, tak by som bol ok, ale od neho som to nevedel rozchodit trochu dlhsie.
Este by som chcel vediet ako to cele skoncilo, ale bojim sa opytat, kvoli vyssie zmienemu jedincovi :-D
Este by som chcel vediet ako to cele skoncilo, ale bojim sa opytat, kvoli vyssie zmienemu jedincovi :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
to keso
chlapec ma tiez kvalitne vytacal. sice som bol vulgarny viac nez obvykle, ale to len preto, ze na jeden z jeho bezhlavych all inov som klikol na call. lenze ten call bol asi desatinu sekundy pred tym nez som sa rozhodol kliknut button na next action - check. a kym signal z mozgu dorazil do prstu tak sa button zmenil na call a zaroven sa zmenilo to, ze som sa chip leadera stal fisch a jemu som dobrovolne odovzdal chips kedze som mal na ruke myslim 10 6 alebo taky nejaky shit. no a k tomu, ze sa niekto raduje ked ma vyradi z turnaja neviem co dodat. asi len, ze sa mi to na klobase este nestalo. ale all in daval fakt bravurne. normalne som v hajzli z toho, ze skoncil druhy.
- pavjan
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to pavjan
..tu je ukazka jeho hry (vazne sila, ze skoncil druhy) a pavjanov nestastny call. Inac po tej hre, ked Ti napisal do chatu 5 krat po sebe to skodoradostne hehe, by nasralo kazdeho, tak si z toho nic nerob. Klobaska je o pohode a zabave, este aj Vlade napisal, ze drzi K-K a on ide dorovna all-in s K-3 vo farbe, ktora ho vlastne aj zachranila mi pride ako ist hlavou proti muru..hm
http://www.mypokershots.com/hand/000001c2#hand
http://www.mypokershots.com/hand/000001c2#hand
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: to pavjan
Tak nevim, v teto situaci jako byl pavjan bych taky ten allin zahral - at uz rika ze to bylo omylem nebo ne - mel sanci na postupku ze dvou stran, moc vysokych karet tam navic nebylo... U mne jednoznacne call :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: to pavjan
tak postupka z dvoch stran??? no to je dobre... s 10 6 dorovnavat all in je dobre len na to že das superovi sancu zdvojnasobit jeho stack a ak je niekto blizko vypadnutia, vratis ho do hry a mas o supera viac.... short stacky su nebezpecne....
- veyron2000
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.