1. ročník OPT
Re: Re: Re: to pavjan
verim ze pavjan to klikol omylom
- veyron2000
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Re: Re: Re: to pavjan
Na druhou stranu pokud postupku doberes, tak naopak znasobis sve zetony a soupere vyradis. Je to proste poker, bud-anebo!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
klobasa
Nechapem co to tu rozoberate..to ze zahlasil all in je jeho vec,ked si mysli ze ma dostatocne dobru ruku na to,tak nech si hlasi a ak mu to vyjde tak jedine co mozeme urobit je pogratulovat a to ze sa nevie chovat a provokuje,aj to patri k pokru. Ked som hral Assuie million v Melbourne tak tam si ludia za stolom hovorili ovela horsie veci aby sa vzajomne provokovali, tak prestante nariekat ako baby a prijmite prehru bez poznamok... Ja som to odovzdal moje chipsy kvoli frajerke s ktorou som sa dnes rozisiel,keby som to vedel,tak radsej hram klobasu poriadne :) Takze sa ukludnite, vyhral lebo mal lepsie karty ako vy a uz to nechajte tak...
- jankohldm
- Založený: Máj 2007
Re: klobasa
pokial sa nemylim tak diskusia je presne o tom aby sme tu pokecali rozobrali veci okolo pokru a povedali si nazor...
to acvonmilan... neviem Ako sa vyznáš v problematike pot ods , a pravdepodobnosti ale musis uzat ze cakat s kartami 10 6 postupku je trosku malo pravdepodobne...
to acvonmilan... neviem Ako sa vyznáš v problematike pot ods , a pravdepodobnosti ale musis uzat ze cakat s kartami 10 6 postupku je trosku malo pravdepodobne...
- veyron2000
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
ja uz fkat nechapem
verim ze AC si robi srandu a chce mi trochu podvihnut mandle, ale uz som to predychal takze je to zbytocne. hrat s 10 6 na postupku to je tiez zart a ak nahodou nie tak naozaj som na postupku nehral. v tej chvili som nebol zase takym chipleaderom aby som robil take kraviny. a ked poviem, ze som call klikol omylom tak to tak je a hotovo. si pozrite ako su rozlozene ikony pre next action a current action a snad vam zapne. to ze je to u teba jasny call z teba robi namakaneho hraca akym jednoznacne si. ale ja sa na ten level este len snazim dostat...
- pavjan
Assuie million
Ako tam bolo, na kolkom mieste si skoncil? Dostal si sa tam cez nejaku kvaldu, alebo si isiel rovno na to?
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlad'o
je to ok , dik
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
heh, nejde mi ICQ kua
vam ICQ slape normalne? Kurnik uz ma seru, stale im to vypadava... >:o
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: ja uz fkat nechapem
Kdepak, zadne podvihovani madli :-) Myslim to vazne. Ale urcite jsem nezpochybnoval, zes to zahral omylem, jen jsem rikal ze po takovem flopu bych ten allin callnul taky. Vsak jsi dneska videl na Carbon pokeru - potreboval jsem na river bud treti petku nebo tusim trojku do postupky a stejne jsem Ti callnul Tvuj allin i kdyz jsem vedel ze mas v ruce pair od JJ vyse... Precetl jsem Te skvele. A vsadil vse na to ze mi dojde karta - nedosla, ale sance byla. Je to jen hra. Bohuzel nemam a nebudu mit po zbytek kvetna cas na OPT, takze to beru spis kamikadze stylem - porad radeji splachnu par babek do zachodu, nez abych si vycital ze jsem se ani nezaregistroval a ze jsem treba mohl zrovna vyhrat :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
ten all in
bol pred flopom
- pavjan
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.