Zalohovanie HM
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Zalohovanie HM
Ahojte,
idem preinstalovat windows a idem si zalohovat ruky z HM. Poznamky ku hracom si pisem do HM a ked si ulozim iba hand history tak mi to ulozi aj tie poznamky, ci to mam hladat niekde inde a ulozit aj nejaky iny subor ?
Pripadne keby som si chcel ulozit HUD ako ho mam spraveny, ze statistiky a tak, da sa aj to zalohovat ??
Dik
idem preinstalovat windows a idem si zalohovat ruky z HM. Poznamky ku hracom si pisem do HM a ked si ulozim iba hand history tak mi to ulozi aj tie poznamky, ci to mam hladat niekde inde a ulozit aj nejaky iny subor ?
Pripadne keby som si chcel ulozit HUD ako ho mam spraveny, ze statistiky a tak, da sa aj to zalohovat ??
Dik
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Re: Zalohovanie HM
HM2 by to mal vediet robit sam, pozri sem => http://hm2faq.holdemmanager.com/questio ... gs+work%3F
su tam k tomu aj obrazky ako to spravit, presny postup ako zalohovat a potom to aj obnovit z tej zalohy. Jednoducho si zaskrtnes ci chces zalohovat aj poznamky k hracom atd.
su tam k tomu aj obrazky ako to spravit, presny postup ako zalohovat a potom to aj obnovit z tej zalohy. Jednoducho si zaskrtnes ci chces zalohovat aj poznamky k hracom atd.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Noooo ale ja mam taky jeden problem, ze mi nejde spustit HM lebo mi pise ze mam neplatny licence kod...Skusal som to resetnut na ich stranke, ale ajtak mi to nejde, takze uz nespustim HM...
-
ak to mas legalne nadobudnute a vies to aj zdokladovat tak si to pories so supportom a rozbehaj HM.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
mame to normalne kupene, len uz moc nemam cas to riesit a ked som raz nieco s nimi riesil, asi 4 dni im trvalo kym mi odpisali...
-
vcera som sa asi 10 krat prihlasil na stranku a dal reset all profiles a nikdy sa nic nestalo...skusil som to teraz, iba som klikol na reset, za 5 sekund mi prisiel e-mail a uz mi ide HM normalne...
Neviem ci vcera na ma sr... kazdopadne vsetko je fajn
Neviem ci vcera na ma sr... kazdopadne vsetko je fajn
-
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.