Volam sa Juraj a som

Rad by som sa s vami podelil o moje doterajsie skusenosti a kedze ich nieje vela, nejdem to ani davat do spolieru:
Zaciatok bol jasny -> Zynga Poker na FB, no zistil som, ze tam to nieje Poker ale All-in strielacka, tak som si zalozil ucet na P****Stars a zacal mastit s PlayMoney najmensie stoly (NL200) vo viere, ze to bude ine. A bolo, uz to nieje celkom strielacka

Velmi mi otvorili oci blogy matiapaga a Zeltzna (chalani dik moc a klobuk dole

Takze uz vam je asi jasne akej variante sa mienim venovat. Zvolil som si Cash Game (uNL), SnG a MTT ma zatial az tak nezaujalo (never say never). Ci FR, alebo 6max sa priznam, ze uplne isty niesom, no zatial som hral FR len z toho dovodu, ze za jedno kolo vidim o 3 handy viac ako na 6max, no cital som, ze sa to hra dost inak, cize necham si poradit a ak sa nemylim Matiapag a Zeltzna hraju obaja 6max, cize ak sa chcem riadit radamy v ich blogu, logicky mi z toho vychadza 6max.
Na zaver mojeho uvodneho prispevku by som sa vam chcel "pochvalit" s prvymi results na NL2:

Ku**a ved to je uplne ina hra! Snazil som sa hrat najviac tight ako som vedel, no zjavne malo tight na to, aby som sa dockal tych spravnych hands a skoncil v pluse. Cize po necelych 100 handach som -3.5 BI.

Urcite trpim tym mind setom z Play Money, kde si poviem "a ved mozno pride karta", no dnes dako nechodila. Toto sa mi stalo asi 5 krat, kde z toho boli aj handy ako AA, JJ, 99 a dokonca som radsej nesiel ani all-in pf, ze nech to foldnem aj na flop nic nepride. A mrcha obcas aj prislo, no vzdy ma dakto vybil. (hadny mozem dodat, no to bude cista hanba)
Priznam sa, ze som sa pripravoval na to, ze nebudem asi rodeny poker borec, no najviac ma bolel asi ten 1.BI, kedy srdce mi bilo, akoby som prisiel o liter a nie o 2 dolare, no postupne sa ten neprimerany stres vytraca a verim, ze to bude uder control.
Nejdem radsej zatial postovat ziadne ruky, lebo si myslim, ze malo co (ak vobec nieco) som zahral dobre a tak si najprv spravim analyzu sam a vyplnim knowledge gaps.
Z dnesnej micro session som si odniesol nasledovne ToDo`s:
- zadefinovat si vlastne ranges
- nastudovat bet sizing
- znova si prestudovat dake naucne videa na PP a PokerStrategy a ...??(necham si poradit)
No a teda preco vlastne zakladam tento blog?
- velmi by ma potesili dake odporucania k, nazvime to, "startovnemu balicku", a teda co by nemalo chybat ako povinna literatura/ videa pre uNL, kde by som lepsie pochopil vyssie spominane veci, ako ranges, bet sizing, uNL strategiu a asi aj ine zakladne veci, ktore neviem spravne pomenovat
- chcem sa podelit s vami o svoje vysledky, myslienkove pochody, konkretne problemove handy, proste zdielat s vami moju urcite strastiplnu cestu k uspesnemu pokrovemu hracovi (hopefully)