Concord Deepstack €13,000 GTD: Skvelá účasť, kamárati Červený a Urban vypadli na AA

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Concord Deepstack €13,000 GTD: Skvelá účasť, kamárati Červený a Urban vypadli na AA

Odoslaťod admin 07 Sep 2014 05:18

Diskusia k článku: Concord Deepstack €13,000 GTD: Skvelá účasť, kamárati Červený a Urban vypadli na AA

Piatková výborná účasť bola v sobotu ešte prekonaná. Aj preto garancia silno pretečie. Vo výbornej atmosfére sme mohli v útrobách Concord Card Clubu Bratislava vidieť aj také mená, ako "Struna", Laco Červený, Juro Liška, Dušan "riki" Prievozník. V CCC sa objavili aj včerajší postupujúci, ako Marek Fritz, či Tomáš Demovič. Čo tam robili?

Concord Card Club Bratislava v sobotu "praskal vo švíkoch". Úvodný Bratislavský turnaj s výbornou garanciou po letných prázdninách, si zaslúžil aj skvelú účasť. Už v piatok sa vyzbieralo celkovo 156 entries, no v sobotu ich bolo zaznamenaných ešte viac, až 186! Celkovo je tak zaznamenaných 342 entries, čo už teraz znamená, že pri buy-ine €60 bude prizepool omnoho vyšší, ako bola garancia (€13,000). Momentálne ešte prizepool nie je známy, nakoľko sa dá do turnaja ešte zaregistrovať pred prvým rozdaním kariet zajtrajšieho final day.

V CCC Bratislava vládla počas celej noci skvelá atmosféra, ktorú okrem výbornej organizácie držali nad vodou tradiční zabávači, ako Robo "struna" Pružinec, či Ladislav Červený. Do clubu sa dostavilo aj zopár postupujúcich z Day 1a, ako napríklad Tomáš Demovič, Robo Obrtlík, či Marek Fritz. Tí sa rozhodli zarábať si počas Day 1b pri cash game stoloch. Náladu v CCC rozprúdila aj Alenka Andrásyová, ktorá sa tam dostavila po pol noci a svojou dobrou náladou, pomohla...

Celý článok => Concord Deepstack €13,000 GTD: Skvelá účasť, kamárati Červený a Urban vypadli na AA
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Concord Deepstack €13,000 GTD: Skvelá účasť, kamárati Červen

Odoslaťod haman 07 Sep 2014 12:35

pls skuste napisat, kolko bolo realne hracov a kolko reentries.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod cherokee 07 Sep 2014 13:12

co keby ste sa na to uz vysrali konecne a prestali pisat "reporty" z turnajov, pokym sa nenaucite pravopis, stylistiku, prehladny opis handy a podobne? neda sa to citat, krvacaju mi oci, takuto diletantsku pracu si pokerova komunita a toboz vedenie CCC absolutne nezasluzi.

dik za priestor na vyjadrenie.
:fish:
cherokee

Založený: Okt 2013
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod Magnus 07 Sep 2014 13:43

cherokee napísal:co keby ste sa na to uz vysrali konecne a prestali pisat "reporty" z turnajov, pokym sa nenaucite pravopis, stylistiku, prehladny opis handy a podobne? neda sa to citat, krvacaju mi oci, takuto diletantsku pracu si pokerova komunita a toboz vedenie CCC absolutne nezasluzi.

samozrejme toto sa neda povazovat za report, myslim, ze si to uvedomuje aj sam autor, ale tak aspon snaha sa ceni...
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod roy016 07 Sep 2014 14:27

haman napísal:pls skuste napisat, kolko bolo realne hracov a kolko reentries.

To ti neviem presne povedat, ale musel sa priniest dokonca stol "zo skladu", aby mohli hrat vsetci a neboli ludia na "cakacke". Postavili ho tam pod "restauracnu cast", kde je vystaveny bicykel. Skusime dnes vypytat presne cisla. Je to hratelny deepstack, cize sa tam nejako neblaznilo s re-entry.
roy016

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Odoslaťod roy016 07 Sep 2014 14:38

cherokee napísal:co keby ste sa na to uz vysrali konecne a prestali pisat "reporty" z turnajov, pokym sa nenaucite pravopis, stylistiku, prehladny opis handy a podobne? neda sa to citat, krvacaju mi oci, takuto diletantsku pracu si pokerova komunita a toboz vedenie CCC absolutne nezasluzi.

1. Pravopis ovladam ,-), boli tam 2 preklepy, Ty mas 2 vo svojom kratkom prispevku tiez ,-). Ale prepac, pisal som to nadranom po prichode do Nitry a bol som unaveny....
2. Obe hands su opisane ok, mas v nich vsetko (pozicie, blinds, v prvej stacky, v druhej je z opisu ruky jasne, ze Laco bol na tom o dost slabsie)
3. Diletantstvo - s CCC sme sa dohodli na skratenom reporte pocas turnaja, nakolko Dianu nemame na SVK a Lucka robila report z Golden Vegas. Ja som to hral. Diletantstvo samo o sebe znamena, ze (povedane laicky) "zaobera sa nejakym odvetvim a nevyzna sa v nom". Toto tiez u mna nehrozi ,-)
4. Preco je report taky, aky je, je aj v clanku napisane "Ospravedlňujem sa, že tých rúk nie je k dispozícii viac, no..........."

Napriek vsetkemu (argumentom) sa Ti ospravedlnujem, ze Ta report nezaujal.
roy016

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Odoslaťod haman 07 Sep 2014 21:48

roy016 napísal:
haman napísal:pls skuste napisat, kolko bolo realne hracov a kolko reentries.

To ti neviem presne povedat, ale musel sa priniest dokonca stol "zo skladu", aby mohli hrat vsetci a neboli ludia na "cakacke". Postavili ho tam pod "restauracnu cast", kde je vystaveny bicykel. Skusime dnes vypytat presne cisla. Je to hratelny deepstack, cize sa tam nejako neblaznilo s re-entry.

dnes vyhlasili mikrofonom ze bolo 277ludi a zvysok reentries (tesne pod 100 ak si dobre pamatam).
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!