Prve dojmy:
1. Vela krat sa mi stane ze odkliknem akciu ked som na rade a potom z hrozou zistim, ze mi to nezaregistrovalo click a ja som vlastne checkol alebo foldol :-/
2. chytit miesto na stole je umenie. stol s 5/6 players sa na chvilu zjavi v lobby hned mizne, musim sa viac sustredit na lobby ako na otvorene stoly kde uz hram
3. zakladanie stolov nefunguje, nikto si neprisada az n vynimky.
4. herna sa ma furt pyta, ze kolko chcem dat penazi na stol aj ked som vsade nastavil automatic 100BB.
5. kazde popup okno (confirmation, warning, settings) skace na iny monitor ako ten na ktorom mam lobby
6. preflop betting/raising buttons su v BB, ale ked niekto raisne pred vami a chcete 3betovat, tak su nanic, tam by sa to malo prepnut uz na postflop buttons (% of pot) alebo nejake ine (vyssie) sumy v BB v ponuke -zaverom: 3betovat na iPokri je peklo, lebo treb pisat sumy alebo posuvat slider
7. SOUNDS!! chcem si nastavit jediny sound - timebank sound - to ale nejde, bud si zapnem aj ine sounds (fold atd) alebo totalne ticho. + nedaju sa definovat vlastne sample
8. nepoznaju volbu tile na active monitor only. dokonca aj ked mam primary monitor external tak mi to hodi na ntb screen. - toto ale vyriesim Placemintom dufam.
9. Neni zrejme na ktorom stole som na rade a na ktorom stole len budem na rade - lebo obe ponuky (predvolba aj realne buttony) su rovnakej velkosti a farby - da sa iPoker client moddovat a tak ze funguje s HEM2?
10. support zatial vyzera slaby - na jednoduchu otazku som dostal o niekolko hodin velmi divnu odpoved.
11. hole cards maju taky divny sivy odtien - vyzera to ako foldnute ukazane karty, stracam tam cas kym dojdem na to ze som vlastne v hre.
No zatial by stacilo hatingu
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)