nguyendong napísal:Mohli by ste mi prosím vás doporučiť dobré free video rozoberajúce postflop hru v 3betovaných potoch, keď som ip alebo oop? Niečo som prečítal o defendovaní opening range, ale potreboval by som to vidieť na vlastné oči v nejakom praktickom videu. Dík
Dobrych videi je vseobecne malo, free nie su skoro ziadne. Najst nieco takto specificky zamerane je este tazsie pretoze vacsina videi su live plays, leakfindery alebo random rozoberane spoty z nejakeho limitu a budes toho musiet prejst pravdepodobne viac aby si nasiel nieco co sa tyka konkretne tejto temy.
nguyendong napísal:Može mi niekto prosím vás vysvetliť, prečo tln raz spomenul, že dvoj streetový calldown je zlozvyk z nižších stakes a v podstate celý koncept defendovania je často založený na troj streetovom calldowne? Priznám sa, že som už videl kopec pokrových vydeí hlavne starších a nikde som nevidel ani prd o defendovaní. Vždy chlapec callnul maximálne flop a na turn zahodil, pokiaľ nechcel bluffcatchovať river bet. Raz som videl aj nejaký online majstrovstvá v hu asi z 2010 roku na P****Stars a tam tiež chlapíci callovali maximálne jednu street. Raz mi to nejde do hlavy. Aký je potom v tom rozdieľ? Dík
V teorii potrebujes na kazdej streete defendovat urcite percento svojej range aby si nebol exploitovatelny betom (urcuje sa to na zaklade toho kolko fold equity potrebuje villain aby bol jeho bet profitable). Ak overfoldujes river je tam priestor pre supera aby ta exploitoval betovanim, ale neznamena to, ze to bude aj realne robit. Overfoldovanie nemusi byt nevyhnutne zle, hlavne na limitoch/v spotoch kde ludia nebluffuju.
Stare videa ani nepozeraj, je to to proste neaktualne. Poker sa vyvija velmi rychlo a to co bolo dobre v roku 2010 moze byt uz dneska uplne mimo.
Btw myslim, ze by bolo rozumnejsie zalozit si samostanu temu nez sa pytat vsetko co ta napadne v niekoho blogu